More

  Piedone de Pașcani a slăbit 30 de kg după operație

  Array

  costel lupascu

  Barbatul obez din Pascani care cantarea peste 200 de kg anul trecut a reusit sa slabeasca 30 de kg in numai trei saptamani. Operatia de micsorarea a stomacului facuta de un medic iesean, cu finantare de la administratia locala si sponsori, i-a oferit pascaneanul o sansa la o viata mai buna.

  Pascaneanul obez, care a trecut la sfarsitul anului printr-o operatie de micsorarea a stomacului, a slabit in ultimele trei saptamani, 30 de kg. Costel Lupascu a primit o noua sansa de a-si gasi un loc de munca si a-si intemeia o familie.

  Barbatul de 44 ani, avea la inceputul anului trecut peste 200 de kg. Din fericire, dupa ce administratia locala si mai multi sponsori l-au ajutat cu bani, pascaneanul a fost operat la Spitalul Sf Spiridon de la Iasi. Acolo a trecut printr-o operatie unde i s-a micsorat stomacul. De atunci, doctorul Daniel Timofte i-a recomandat un regim alimentar pe care il respecta cu strictete.

  Mananca in fiecare zi fructe, carne slaba si legume si merge pe jos aproape 5 kilometri. Potrivit medicilor, in urma acestui regim ar trebui sa slabeasca pana la sfarsitul anului aproape 100 kg.
  Barbatul isi doreste acum sa isi gaseasca un loc de munca pentru a se intretine. De asemenea, vrea sa isi intemeieze si o familie.

  Mentionam ca pascaneanul are studii superioare si este specializat in mai multe meserii. A ajuns obez dupa moartea mamei sale, din cauza stresului si a problemelor, moment in care si-a pierdut si locul de munca.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Soferita linsata de un grup de romi, pe strada Moldovei – VIDEO

  Scandal urias in centrul municipiului Pascani. In acesta seara ,pe strada Moldovei, un grup de cetateni de etnie roma a inconjurat o femeie si...

  Doi profesori de la „Sadoveanu”, confirmați pozitiv cu SARS-COV2

  Doi profesori de la Colegiul National Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani au fost confirmati pozitiv cu virusul SARS-COV 2. Unul dintre ei a aflat...

  Pășcănenii nu știu cine sunt beneficiarii de ajutoare de la Uniunea Europeană

  Desi Primaria Pascani a inceput distribuirea pachetelor alimentare de la Uniunea Europeana, multi pascaneni cu probleme sociale nu stiu daca se mai afla sau...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp