10.8 C
Paşcani
luni, octombrie 3, 2022
Array

Piedone de Pașcani a slăbit 30 de kg după operație

- Advertisement -

costel lupascu

Barbatul obez din Pascani care cantarea peste 200 de kg anul trecut a reusit sa slabeasca 30 de kg in numai trei saptamani. Operatia de micsorarea a stomacului facuta de un medic iesean, cu finantare de la administratia locala si sponsori, i-a oferit pascaneanul o sansa la o viata mai buna.

Pascaneanul obez, care a trecut la sfarsitul anului printr-o operatie de micsorarea a stomacului, a slabit in ultimele trei saptamani, 30 de kg. Costel Lupascu a primit o noua sansa de a-si gasi un loc de munca si a-si intemeia o familie.

Barbatul de 44 ani, avea la inceputul anului trecut peste 200 de kg. Din fericire, dupa ce administratia locala si mai multi sponsori l-au ajutat cu bani, pascaneanul a fost operat la Spitalul Sf Spiridon de la Iasi. Acolo a trecut printr-o operatie unde i s-a micsorat stomacul. De atunci, doctorul Daniel Timofte i-a recomandat un regim alimentar pe care il respecta cu strictete.

Mananca in fiecare zi fructe, carne slaba si legume si merge pe jos aproape 5 kilometri. Potrivit medicilor, in urma acestui regim ar trebui sa slabeasca pana la sfarsitul anului aproape 100 kg.
Barbatul isi doreste acum sa isi gaseasca un loc de munca pentru a se intretine. De asemenea, vrea sa isi intemeieze si o familie.

Mentionam ca pascaneanul are studii superioare si este specializat in mai multe meserii. A ajuns obez dupa moartea mamei sale, din cauza stresului si a problemelor, moment in care si-a pierdut si locul de munca.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow