27.6 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Pictorul Mihai Olteanu expune la Pașcani

- Advertisement -

Pictorul Mihai Olteanu expune la Pașcani

Luni seara nu trebuie să ratați una dintre cele mai frumoase expoziții de pictură a primăverii. Pictorul nemțean Mihai Olteanu va veni personal la Pașcani să vorbească despre lucrările făcute ce au ca temă – florile, primăvara, copaci. Pentru cei care doresc să achiziționeze un tablou, o pot face, prețurile pornind de la câteva sute de lei.

Un celebru pictor din România își va expune zeci de lucrări la Pașcani. Este vorba despre artistul plastic Mihai Olteanu domiciliat în Roman din județul Neamț. Evenimentul este programat pentru seara zilei de luni, 27 februarie, începând cu orele 17:30, în sala Arcadia de la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu” Pașcani.

Pentru cine nu reușeste să fie prezent la vernisaj, lucrările pot fi văzute pe tot parcursul lunii martie, în timpul programului Casei de Cultură din Pașcani.

Dacă vă place vreun tabloul din cele expuse, doritorii pot fi cumpăra lucrările.

Pictor, grafician, ilustrator, sculptor, Mihai Olteanu expune peste 130 de tablouri cu teme diverse, o imagine elocventă a picturii sale fiind peisajele, portretele, florile, compozițiile. Stabilit la Roman, Mihai Olteanu s-a născut în 19 aprilie 1962, la Rediu, comuna Bîra, județul Neamț. Este absolvent al Liceului de Artă Bacău, promoţia 1980, clasa profesorilor Gheorghe Velea şi Pinca Petru.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow