More

  Piaţa tradiţională, mutată pe Facebook. Coşuri cu legume proaspete, livrate la domiciliu

  Array

  O afacere inedită din oraşul Târgu-Frumos începe să prindă contur în mediul online. Doi tineri, soţ şi soţie, şi-au deschis o pagină de Facebook, unde vând legume crescute în propriile solarii, cu transport la uşa clientului. Un coş cu câteva kilograme de roşii, ardei, castraveţi,dovlecei, salată şi pătrunjel, toate proaspete spun producătorii, costă câteva zeci de lei. Planul tinerilor de a face un altfel de comerţ sună promiţător.

  Dacă nu aveţi timp sau dispoziţia necesară de a merge la piaţă, aveţi o altă oportunitate de a va cumpăra legumele mult dorite. Doi tineri din oraşul Târgu-Frumos livrează la domiciliu aceste produse, crescute în propriile lor solarii. Familia Hoșliag şi-a deschis o pagină de Facebook, unde promovează un altfel de comerţ: legume proaspete comandate la domiciliu.

  Pentru un coş plin cu câteva kilograme de roşii, ardei, castraveţi, dovlecei, salată şi pătrunjel, clienţii vor plăti câteva zeci de lei, în funcţie de preţul pieţei în ziua respectivă, dar şi de traseul „coletului”.
  Producătorii locali garantează calitatea şi prospeţimea produselor. Asta deoarece toate legumele sunt crescute în propriile solarii, întinse pe o suprafaţă de un hectar.
  Au făcut şi primele livrări în Târgu-Frumos şi chiar în Iaşi, iar clienţii sunt mulţumiţi, după comentariile postate pe reţelele de socializare.
  Deocamdată, produsele nu sunt bio, însă tinerii speră că în viitor să pună bazele şi unei astfel de cultură.

   

  În următoarele luni, va veţi putea comanda şi murături sau ardei în oţet. Legumicultorii din Târgu-Frumos vor să livreze şi produsele mult dorite din perioada sezonului rece.

   

  În viitor, tinerii speră să mute piaţa tradiţională, în care sunt tot felul de greutăţi, în mediul online. În acest fel legumele vor fi livrate mult mai proaspete, fiind culese doar după ce se primeşte fiecare comandă în parte.
  Cei care vor să îi cunoască pot cauta pe Facebook, pagina “Legumele de acasă”, iar comenzile pot fi date la numărul de telefon 0747 659 567.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet