11.3 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Piaţă modernă pentru comercianţii din Târgu Frumos

Comerciantii din Targu Frumos vor avea in curand noi conditii pentru a-si desfasura activitatea. De astazi au inceput lucrarile de modernizare a pietei agroalimentare, in interiorul halei. Se va turna o pardoseala de beton si se va schimba canalizarea. Pana la inceputul verii, toata zona va arata cu totul altfel.

piata targu frumos
Noi investitii in Targu Frumos. De astazi au inceput lucrarile de modernizare la piata agroalimentara din oras. Se va turna o placa de beton pe o suprafata de 1.000 de mp si se va schimba canalizarea. Lucrarile ar urma sa fie finalizate in cateva zile, iar valoarea lor de circa 36.000 de lei fara TVA, a fost suportata de la bugetul local.

Nu sunt singurele modificari ce vor fi facute la piata. In curand ar urma sa se lucreze la schimbarea acoperisului si la partea de izolare.
Mentionam ca la sfarsitul anului trecut piata din Targu Frumos a fost inchisa cu tamplarie PVC. Astfel, comerciantii nu mai sunt nevoiti sa indure temperaturile scazute din perioada sezonului rece, iar produsele nu mai sunt expuse inghetului.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow