-4.7 C
Paşcani
luni, ianuarie 24, 2022

Piaţa din Deal se extinde pe stradă

Modificări importante în piaţa agroalimentară din zona Deal Paşcani. Administratia pieţelor a dispus eliberarea cailor de acces, după aprobarea noului regulament de funcţionare aprobat de consilierii locali. Astfel comercianţii care aveau amplasate tarabele la intrarea în piaţa au fost evacuate sau mutate în altă parte.

Pentru a veni în ajutorul comercianţilor şi pentru că cererea de spaţii comerciale este tot mai mare adminsitratia locală intenţionează să extindă Piaţa din Deal. Un proiect de hotărâre în acest sens va fi supus aprobării consilierilor în şedinţa programată pe 17 decembrie. Executivul local doreşte ca o parte din stradă Eugen Stamate să fie transformată în platou pentru activităţi de comerţ.
Menţionăm că noul regulament de organizare şi funcţionare al pieţelor va intra în vigoare de la începutul anului viitor. Conform documentului accesul maşinilor pentru aprovizionare a fost limitat între orele 05.00 şi 08.00 dimineaţa şi 20.00 – 24.00 seara.
De asemenea tarabele vor fi închiriate micilor producători, în ordinea prezentării lor la faţa locului, nu a solicitărilor.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Licitatie pentru lucrarile de reabilitare a Gradinitei nr 2 si a Cresei nr 1

La aproape trei ani de la semnarea contractului de...

CFR expropiaza Piata Garii, pentru extinderea zonei de siguranta

Municipiul Pascani ar urma sa ramana fara Piata din...

Copaci taiati de pe domeniul public, pentru inlocuirea unei conducte

La Pascani este usor sa tai copaci verzi de...