18.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Piața agroalimentară din zona deal a municipiului Pașcani va fi închisă de luni 

Piața agroalimentară din zona deal a municipiului Pașcani va fi închisă pentru câteva zile, începând de luni, 23 mai, până joi, 26 mai inclusiv.  Va fi făcută o curățenie generală  și vor fi montate 48 de tarabe noi, pentru care administrația locala a plătit suma de 118 000 de lei.

Comercianții au fost înștiințați de masurile care vor fi luate, iar cei care vând răsaduri au fost rugați se mute în piața Vale. Anunțul a fost făcut de viceprimarul municipiului Pașcani, Cristian Rățoi, în cadrul conferinței săptămânale de presa de joi, 19 mai. Tarabele care vor fi scoase din piața din Deal vor fi reparate și igienizate și vor fi amplasate în piața din zona Vale a municipiului.

De precizat este faptul administrația locala din Pașcani se pregătește modernizeze și serviciul de încasare din piețele agroalimentare. În acest sens au fost achiziționate doua stații fixe pentru gestionarea datelor și cate 4 tablete și patru inprimante portabile precum și softurile necesare. Sistemul ar urma fie implementat în câteva săptămâni de zile, astfel încât taxatorii poată emite, pe loc, chitanțe fiscale pentru închirierea tarabelor sau a terenurilor dar și pentru servicii.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow