10.4 C
Paşcani
duminică, aprilie 2, 2023
Array

Petreceri în Pașcani pentru femei, de 8 Martie

Majoritatea localurilor organizeaza in acest sfarsit de saptamana evenimetele pentru doamne si domnisoare. Sunt pregatite surprize, se dau si shaturi din partea casei si chiar sunt invitati artisti nationali in Pascani, unde vor sustine concert.

lora

Ziua Internațională a Femeii, 8 martie va fi sărbătorită în mai multe locații din Pașcani. Organizatorii le-au pregătit doamnelor și domnișoarelor surprize, de la cele culinare, la cele muzicale.

De exemplu, iubitorii de distractie si muzica, imbinat cu mancaruri alese, pot alege ca in ziua de 8 martie sa petreaca la Imperial Ballroom din incinta Hotelului Central. Petrecerea incepe la ora 17.00, iar artista Lora va canta pentru cei prezenti. Meniul se anunta a fi unul special. Nu lipseste sampania si desertul. Prețul unui bilet de persoană este 149 lei. Rezervări se pot face la 0722.510.296.

la castani

Si pub-ul “La Castani” a pregatit un program pentru iubitorii de muzica si distractie. Artistul Vali Craciunescu va poposi in orasul Pascani pentru a oferi cateva ore de muzica live. Din playlist nu va lipsi muzica artistilor Romica Puceanu, Gabi Lunca, Gheorghe Dinica sau Frank Sinatra si Queen. Pretul unui bilet este de 35 lei, din care 15 lei consumatie. Rezervari se fac la 0722 277 720.

incanto

Pentru tineret, cluburile si discotecile din Pascani organizeaza seara tematica, sambata, de la ora 22.00. DJ-ei renumiti vor mixa cele mai cunsocute piese, iar fetele vor primi shaturi din partea casei si intrarea e gratuita.

art cafe

Materialul video in cadrul buletinului de stiri I

grand castelNFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow