More

  Petreceri cu batai de ,,Constantin si Elena“

  Array

  Distractia de ieri, de Sfintii Constantin si Elena, s-a terminat pentru mai multe persoane pe patul de spital. Trei barbati din Sodomeni, implicati intr-un conflict, au fost adusi la urgente in acelasi timp cu echipaje SMURD, iar un altul a venit cu propria masina dupa ce a fost batut mar de mai multe persoane.

  Un tanar din comuna Crivesti a avut parte ieri de o petrecere terminata cu o avalansa de pumni si picioare. In noaptea ce a trecut, in timp ce se afla intr-un bar din localitate, barbatul de 30 ani, a fost batut de trei pascaneni. Victima a ajuns la spital in stare grava si a fost transferata la Spitalul de Neurochirurgie Iasi.

  Astazi, tanarul batut a depus o plangere la politie impotriva agresorilor, doi dintre ei fiind fratii Amariei.
  Un alt conflict a avut loc aseara in suburbia Sodomeni. Trei barbati au ajuns in acelasi timp la Spitalul Municipal din Pascani, in urma unui scandal de amploare. Unul dintre ei avea un dinte scos iar altul, o contuzie la mandibula.

  Nici in localitatea Contesti nu a fost liniste. Un barbat in varsta de 54 ani a fost operat de urgenta ieri, dupa ce medicii au descoperit ca avea o fractura de splina in urma unei batai. In prezent starea lui este stabila, pacientul fiind internat la spital.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Adolescenta cu chip de înger din Pașcani, a plecat la ceruri. Nicoleta a îndoliat o comunitate întreagă

  Adolescenta cu chip de inger din Pascani pentru care a luptat o comunitate intreaga sa obtina o sansa in plus la viata, a pierdut...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la sediul societatii II ABICULESEI I. DANUT, F22/1649/2012, CUI 30243664. Il declar nul!

  Pachetele medicale pentru 2021-2022, lansate în dezbatere. Ce servicii pot primi asigurații și neasigurații la sănătate

  Pachetele de servicii medicale de stat oferite atât persoanelor asigurate, dar şi celor neasigurate, pentru anii 2021-2022 au fost lansate în dezbatere publică de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp