10.2 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Petitii pentru repararea strazilor uitate de administratie

Pascanenii au inceput sa isi adune fortele pentru a-si rezolva problemele. In ultima perioada din ce in ce mai multe petitii pentru repararea strazilor ajung la Primaria Pascani. Necazurile sunt in special in zonele din suburbii, unde oamenii nu au vazut de ani buni nici macar un petic de asfalt.

 

Tot mai multi pascaneni care locuiesc la case in cartiere sau suburbii cer administratiei locale sa faca curatenie si sa repare strazile. Oamenii de pe strada Amurgului din zona Vale a orasului au cerut astazi acest lucru, dupa ce saptamana trecuta, la Primarie au venit persoane din cartierele Fantanele si Vatra. S-au strans semnaturi de la peste 20 de locuitori care cer balastarea strazii si canalizare.

 

Acest lucru s-a discutat si in sedinta de Consiliu Local de saptamana trecuta. Strazile sunt distruse in aproape toate suburbiile Pascaniului. Pe multe dintre ele nu este asfalt, astfel ca localnicii sunt nevoiti sa inoate prin noroaie.

 

De exemplu, in Blagesti pe strazile Oituz si Rapa Galbena, unde circula si masini de tonaj, situatia este jalnica. Totodata, alesii au cerut sa se faca curatenie si sa fie reparat iluminatul stradal peste tot in oras.

Viceprimarul, Vasile Axinte, a precizat ca s-a incheiat deja contractul cu o firma care sa aduca materialul necesar balastarii strazilor si ca vor incepe lucrarile. El a spus ca pana la sfarsitul lunii mai se vor rezolva toate aceste probleme.

Mentionam ca pe strazile din Pascani a inceput deja plombarea strazilor. Lucrarile sunt facute de muncitorii de la Gospodaria Comunala, cu ajutorul unui utilaj inchiriat de o firma de specialitate. In acest sens, au fost cumparate 300 de tone de mixturi asfaltice.

 

 

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow