-4.9 C
Paşcani
luni, februarie 6, 2023

Petiţie pentru plata pensiilor majorate. O asociaţie din Paşcani strânge semnături

O asociaţie de pensionari din Paşcani a început să strângă semănaturi pentru a convinge Guvernul României să respecte legea de majorare a pensiilor cu 40% de la 1 septembrie a.c. În acest sens va fi înaintată o petiţie iar cetăţenii sunt invitaţi să o semneze.

Iniţiativa aparţine Clubului Pensionarilor „Făclia” reprezentat de consilierul PSD Vasile Avramiuc, cetăţean de onoare al municipiului. El este nemulţumit de faptul că actuala guvernare intenţionează să nu majoreze pensiile conform prevederilor legale, ci cu un procent mai mic aşa cum reiese din recentele declaraţii oficiale ale premierului Ludovic Orban.
Consilierul Vasile Avramiuc spune că este posibil să organizeze şi un miting de protest pe acesta tema. Cei care vor să semneze petiţia pentru majorarea pensiilor sunt asteptati la sediul asociaţiei din zona Vale, strada Cuza Voda.

„Pensionarii din Paşcani şi din comunele din zonă care acceptă să semneze petiţia pentru respectarea legii privitoare la majorarea pensiilor cu 40% începând cu 1 Septembrie sunt invitaţi la Clubul Pensionarilor “Făclia”, str. Cuza Voda bl. A2 bis, parter. În prealabil sunaţi la 0743 558 805. Eventual vom organiza şi un miting” se menţionează în anunţul asociaţiei.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow