13 C
Paşcani
luni, martie 20, 2023
Array

Peste o sută de locuri de muncă la dispoziția pășcănenilor

A fost actualizata lista locurilor de munca, iar somerii si nu numai pot sa consulte ce posturi au scos la concurs agentii economici, in cazul unei angajari. Si cei cu studii superioare pot consulta oferta. Pentru ei, firmele au disponibile 22 de posture, de la inginer pana la jurist.

Locuri de Munca Pascani

Peste o suta de locuri de munca sunt disponibile in acesta saptamna la Agentia de Ocupare a Fortelor de Munca Pascani. Acestea se adreseaza serviciilor cum ar fi comert – asigurari, transporturi, hoteluri si restaurant, dar si in confectii si industrie – cu peste 70 de locuri de munca neocupate.

Oferta celor 112 locuri de munca in Pascani este valabila pana la sfarsitul acestei luni. Doritorii trebuie sa se adreseze Agentiei din zona Deal a Municipiului pentru a vedea unde se incadreaza.

Trebuie sa stiti ca nu in orice domeniu se cere experienta sau studii de specialitate, existand posibilitatea ca angajatul sa fie perfectionat la locul de munca.

Una dintre firmele din Pascani care are cele mai multe locuri de munca libere este Proinvest care angajeaza cu studii superioare si medii, cu experienta si necalificati. De exemplu se cauta specialist vanzari, sef laborator, inginer mecanic, manager de proiect sau vospitor industrial.

Pentru cei care vor sa se angajeze in Iasi trebuie sa consulte lista de pe www.ajofmiasi.ro.
Alte 250 de locuri de munca sunt oferite de intreprinzatorii din Uniunea Europeana.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow