More

  Peste două mii de locuri libere pentru vaccinare cu Pfizer şi Moderna în tot judeţul

  În acest sfârşit de săptămână, în centrele de vaccinare din judeţ s-au vaccinat 5.613 persoane, dintre care 4.807 au primit doza I, iar 806 au primit doza a II-a, cea de rapel.

  Astfel, judeţul Iaşi a ajuns la un număr de 172.515 de persoane vaccinate de la începutul Campaniei de vaccinare împotriva COVID-19. Conform informaţiilor oferite de Prefectura Iaşi, începând de astăzi, 19 aprilie, centrele de vaccinare din Ciurea, Ţibăneşti şi Vlădeni vor folosi vaccin Moderna, până acum fiind făcute aici imunizări doar cu Astra Zeneca.

  Cei care doresc să se vaccineze îşi pot face o programare la aceste centre. Conform platformei de vaccinare, duminică seara la centrul din Ciurea mai erau 212 locuri disponibile, la cel din Ţibăneşti 437 de locuri, iar la centrul din Vlădeni erau 446 de locuri.

  Săptămâna trecută au mai fost deschise încă nouă fluxuri de vaccinare, şase fluxuri în centre deja existente şi trei în centre de vaccinare noi, în toate fiind administrate vaccinuri Pfizer.

  Cele trei centre nou înfiinţate sunt în Miroslava (Uricani), Popricani şi Mirceşti. Conform vaccin.live, aseară doar la centrul din Mirceşti mai erau 240 de locuri disponibile pentru vaccinare. Doze de Pfizer disponibile mai sunt la Belceşti (82), Bivolari (115), Deleni (185), Hârlău (138), Podu Iloaiei (309), Târgu Frumos (194).

  Sursa Ziarul de Iasi

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet