More

  Peste 70 de olimpici la Școala Generală ”Petru Rareș” din Hîrlău. Festivitate cu premii în cărți și dulciuri

  Array

  Emoție și bucurie azi la Școala Generală ”Petru Rareș” din Hîrlău: conducerea școlii a organizat o frumoasă premiere pentru cei 71 de elevi care au obținut rezultate deosebite la olimpiade și concursuri școlare, atât la nivel județean, cât și la nivel național, ridicând prestigiul școlii prin performanță.

  Evenimentul a început cu acordarea premiilor pentru cei mici din clasele de învățământ primar, fiecare dintre ei fiind recompensat cu diplome, cărți și un pachet de dulciuri.

  Festivitatea a fost susținută financiar de societatea Trialtern S.R.L din Hîrlău, care a dăruit copiilor silitori premii constând în cărți utile și interesante.

  Primăria din localitate a oferit tuturor copiilor prezenți dulciuri și răcoritoare, primind cu această ocazie mulțumiri din partea conducerii școlii pentru susținere.

  Tot în cadrul festivității a fost amintită frumoasa realizare a întregii școli ce acumulează eforturile din ultimii 3 ani, cea de obținere a titlului de ECO ȘCOALA.

  Lucia Axinia, directoarea școlii a mulțumit tuturor celor care s-au implicat, pentru obținerea acestor rezultate excepționale, motiv pentru care și profesorii au fost felicitați și premiați.

  Acest moment emoționant a încheiat anul școlar 2014-2015 pentru elevii și profesorii Școlii Generale ”Petru Rareș” din Hîrlău aducând aplauze, zâmbete și recompense tuturor celor care își dedică cel mai mult timp educației și studiului, fie că sunt mari sau mici.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet