More

  Peste 70 de olimpici la Școala Generală ”Petru Rareș” din Hîrlău. Festivitate cu premii în cărți și dulciuri

  Array

  Emoție și bucurie azi la Școala Generală ”Petru Rareș” din Hîrlău: conducerea școlii a organizat o frumoasă premiere pentru cei 71 de elevi care au obținut rezultate deosebite la olimpiade și concursuri școlare, atât la nivel județean, cât și la nivel național, ridicând prestigiul școlii prin performanță.

  Evenimentul a început cu acordarea premiilor pentru cei mici din clasele de învățământ primar, fiecare dintre ei fiind recompensat cu diplome, cărți și un pachet de dulciuri.

  Festivitatea a fost susținută financiar de societatea Trialtern S.R.L din Hîrlău, care a dăruit copiilor silitori premii constând în cărți utile și interesante.

  Primăria din localitate a oferit tuturor copiilor prezenți dulciuri și răcoritoare, primind cu această ocazie mulțumiri din partea conducerii școlii pentru susținere.

  Tot în cadrul festivității a fost amintită frumoasa realizare a întregii școli ce acumulează eforturile din ultimii 3 ani, cea de obținere a titlului de ECO ȘCOALA.

  Lucia Axinia, directoarea școlii a mulțumit tuturor celor care s-au implicat, pentru obținerea acestor rezultate excepționale, motiv pentru care și profesorii au fost felicitați și premiați.

  Acest moment emoționant a încheiat anul școlar 2014-2015 pentru elevii și profesorii Școlii Generale ”Petru Rareș” din Hîrlău aducând aplauze, zâmbete și recompense tuturor celor care își dedică cel mai mult timp educației și studiului, fie că sunt mari sau mici.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un consilier a demisionat din comisii, in semn de protest

  Lectie usturatoare din partea unui consilier local. Sorin Olariu de la PMP a demisioanat din trei comisii tehnice, unde legislativul local are reprezentanti, pentru...

  Dar din dar, pentru sănătate. Părinții Nicoletei au donat pentru Mateo, un copilaș operat pe creier

  Gest impresionant din partea familiei Nicoletei, adolescenta din Pascani diagnosticata cu o boala grava. Parintii fetei au donat 1.000 de euro din donatiile primite...

  Pașcaniul se împrumută pentru investiții, cu acordul tuturor consilierilor

  Municipiul Pascani se imprumuta cu 4 milioane de lei pentru confinantarea unor investitii din fonduri europene mostenite de la fosta administratie. Pe ordinea de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI