16.8 C
Paşcani
vineri, mai 27, 2022
Array

Peste 70 de olimpici la Școala Generală ”Petru Rareș” din Hîrlău. Festivitate cu premii în cărți și dulciuri

Emoție și bucurie azi la Școala Generală ”Petru Rareș” din Hîrlău: conducerea școlii a organizat o frumoasă premiere pentru cei 71 de elevi care au obținut rezultate deosebite la olimpiade și concursuri școlare, atât la nivel județean, cât și la nivel național, ridicând prestigiul școlii prin performanță.

Evenimentul a început cu acordarea premiilor pentru cei mici din clasele de învățământ primar, fiecare dintre ei fiind recompensat cu diplome, cărți și un pachet de dulciuri.

Festivitatea a fost susținută financiar de societatea Trialtern S.R.L din Hîrlău, care a dăruit copiilor silitori premii constând în cărți utile și interesante.

Primăria din localitate a oferit tuturor copiilor prezenți dulciuri și răcoritoare, primind cu această ocazie mulțumiri din partea conducerii școlii pentru susținere.

Tot în cadrul festivității a fost amintită frumoasa realizare a întregii școli ce acumulează eforturile din ultimii 3 ani, cea de obținere a titlului de ECO ȘCOALA.

Lucia Axinia, directoarea școlii a mulțumit tuturor celor care s-au implicat, pentru obținerea acestor rezultate excepționale, motiv pentru care și profesorii au fost felicitați și premiați.

Acest moment emoționant a încheiat anul școlar 2014-2015 pentru elevii și profesorii Școlii Generale ”Petru Rareș” din Hîrlău aducând aplauze, zâmbete și recompense tuturor celor care își dedică cel mai mult timp educației și studiului, fie că sunt mari sau mici.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Alertă falsă cu bombă în gara Pașcani

Alertă privind o posibilă bombă în gara municipiului Pașcani,...

Idei de afaceri numai bune dacă te-ai mutat la țară (P)

Chiar dacă ai propriul job și nu ești interesat...

Transportul public local, program special de 1 Iunie

Operatorul pascanean de transport public local isi modifica programul...

FOTO/VIDEO Accident rutier cu mai multe victime, în Conțești

Accident rutier grav in localitatea Contesti, vineri, 27 mai,...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow