25 C
Paşcani
vineri, iulie 23, 2021
25 C
Paşcani
vineri, iulie 23, 2021

PESTE 600 DE ELEVI AU PRIMIT RECOMANDĂRI PREVENTIVE DE LA POLIȚIȘTI DIN PASCANI SI HALAUCESTI – FOTO

Ultimele știri

La data de 25 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Pașcani și Postului de Poliție Hălăucești au desfăşurat o serie de activităţi preventive la Liceul Teoretic ”Bogdan-Vodă”, din comuna Vlădeni.

La aceste activităţi au participat peste 600 de elevi, fiind prezentate materiale informativ – preventive. Temele abordate au fost legate de conştientizarea si promovarea principiilor unui internet mai sigur și evitarea postării informaţiilor și datelor personale în mediul online.

De asemenea, au fost prezentate materiale video cu un conţinut preventiv şi au fost purtate discuţii pe cazuri concrete, în cadrul cărora cei prezenți au fost informați cu privire la principalele măsuri de siguranță personală și modalități de reacție ce trebuie aplicate pentru a evita victimizarea.

La această activitate au participat 621 de elevi din unitatea de învăţământ, 30 de profesori și 13 părinți.

IPJ IASI

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
25 ° C
25.5 °
24.1 °
65 %
3kmh
67 %
vin
23 °
sâm
25 °
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI