More

  Peste 500 de tineri și-au găsit vocația

  Array

  Cât de important este să-și găsești vocația? Răspunsul l-au aflat sutele de tineri prezenți la un eveniment dedicat lor. Pentru a trece peste emoțiile firești, organzatorii au propus câteva jocuri de cunoaștere.

  500 de adolescenți și tineri din Municipiul Pașcani, comunele și orașele din împrejurimi au petrecut trei zile altfel în cadrul celei de-a doua ediții “Din suflet tânăr pășcănean”, eveniment dedicat lor, pentru a-și cunoaște valorile și vocația.

  Una dintre activități a avut loc Primăria Pașcani. Aici, cei prezenți s-au format în grupe și, prin jocuri educative au început să se cunoască. Ei au spus cine sunt și ce anume doresc să facă în viitor.

  Activitatea a fost coordonată de preoți și reprezentanții Asociației Tinerilor Ortodocsi Români – filiala Pașcani care au vorbit despre orientarea profesională, dar fiind că majoritatea sunt liceeni și trebuie să știe ce vor face în viitor.

  Menționăm că evenimentul “Din suflet tânăr pășcănean” s-a desfășurat în weekendul 30 septembrie – 2 octombrie și a reușit să adune 500 de tineri din mai multe zone din Pașcani. Ei au avut ocazia să participe la dezbtaeri și conferințe dar și la concursuri sportive sau vizite la obiective turstice din județul Iași.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Focar de COVID-19 la secția de Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgențe Pașcani

  Virusul COVID 19 a ajuns si intr-o sectie destinata copiilor de la Spitalul Municipal de Urgente Pascani. Directia de Sanatate Publica Iasi a anuntat...

  Dezbatere privind transportul public din Pașcani

  Primaria Municipiul Pascani propune spre dezbatere publica un proiect de hotarare ce prevede modificarea regulamentului de transport public local. In noua varianta este vorba...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp