20.8 C
Paşcani
marți, august 16, 2022
Array

Peste 500 de colindători la Primăria Pașcani – VIDEO

Peste 500 de colindători la Primăria Pașcani

Sute de elevi de la școlile din Municipiu Pașcani au venit să colinde administrația locală și consilierii locali în cadrul evenimentului programat pentru după amiaza zilei de miercuri, imediat după sedința de Consiliu Local. După fiecare reprezentație, colindătorii au fost aplaudați și au primti câte un dar mare cu tot felul de dulciuri. Chiar dacă lista a fost bine stabilită, au fost câteva grupe de elevi care au venit neanunțate.

Materialul video în curs de actualizare 

Zeci de colinde și momente de sărbătoare au creat elevii de la școlile din Municipiu dar și de la Asociații, ONG-uri și chiar biserici în cadrul “Festivalului de Colinde”, eveniment organziat de către aleșii locali, astăzi, 21 decembrie, de la orele 13 în foaierul sediului Primăriei. La program au putut lua parte și cetățenii orașului alături de consilieri și primarul Dumitru Pantazi.

La „Festivalul colindelor” s-au prezentat 16 grupuri de elevi  de la unitățile de învățământ din Pașcani și suburbii – școli și grădinițe –  alături de elevii de la Clubul Copiilor Pașcani, Biserica Romano – Catolică “Anton de Padova” Pașcani, Asociația ATOR Pașcani, Corul „Sf Mucenic Pantelimon” din Gâștești.

A urmat  apoi dăruirea cadourilor lăsate de Moș Crăciun. Copiii s-au arătat foarte mulțumiți de ce au primit.

După aproape trei ore de colinde, spectacolul s-a încheiat. Administrația locală a pregătit în acest an peste 500 de pachete cu dulciuri, valoarea unuia fiind de 50 lei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow