27.4 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022

Peste 5 ani de pușcărie, după o bătaie ca-n filme, la Pașcani

Un bărbat din Iași a fost condamnat la peste 5 ani de pușcărie, pentru tentativă de omor și distrugere. Judecătorii l-au obligat pe Ionuț Iulian Dimache la plata unor despăgubiri în valoare totală de 42.578 de lei către victimă. Întreg scandalul a izbucnit într-un bar din Iași și s-a lăsat cu o bătaie ca-n filme

Un ieșean a primit o pedeapsă de peste 5 ani de pușcărie, după o bătaie ca-n filme! Tot scandalul a izbucnit într-un bar din județul Iași! În plus, individul acuzat de comiterea agresiunii a fost obligat să plătească daune de aproximativ 10.000 de euro.
Astfel, recent, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe Ionuț Iulian Dimache la 5 ani și o lună de închisoare, pentru tentativă de omor și distrugere.

„Instanța admite în parte acțiunea formulată de partea civilă G.P. Îl obligă pe inculpat să îi plătească părții civile suma de 42.578 de lei, reprezentând despăgubiri civile, din care suma de 12.578 de lei reprezintă daune materiale, iar suma de 30.000 de lei reprezintă daune morale. Respinge, ca nefondate, celelalte pretenții formulate de partea civilă. Admite acțiunea formulată de partea civilă SC Pangab Impex SRL, prin administratorul G.P. Îl obligă pe inculpatul Ionuț Iulian Dimache să îi plătească acestei părți civile suma de 2.940 de lei, reprezentând daune materiale”, au precizat magistrații ieșeni.

Continuarea pe BZI

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow