23.1 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021
23.1 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021
Array

Peste 400 de lucrări la un concurs de mărțișoare și felicitări

answear.ro
fashiondays.ro
creditprime.ro
elefant.ro
vivacredit.ro
oferta.oceancredit.ro
creditfix.ro
horacredit.ro/
elefant.ro

Ultimele știri

Clorate, din hârtie creponată și sub formă de buburuze sau fluturași, peste 400 de mărțișoare, felicitări sau desene au intrat într-o competiție lansată de o profesoară ce predă la o școlă din Municipiu. Pentru că se află la prima ediție, premiile concursului constau doar în diplome.

Un perete întreg de la Clubul Copiilor din Pașcani arată altfel, după ce sute de lucrări ale elevilor de grădiniță și clase primare au fost trimise spre a fi jurizate la concursul aflat la prima ediție “Primăvara, anotimpul renașterii” coordonat de Ileana Juncanariu, cadrul didactic la Grădinița nr 6 din Pașcani aflată în subordinea Liceului Tehnologic “Mihai Busuioc”.

Astfel, prichindeii s-au străduit ca lucrările lor să fie cele mai frumoase și apreciate de către juruiul format din profesori. La acest concurs, au fost trimise și lucrări de la școlile din județele Suceava, Bihor, Cluj sau Constanța.

La concursul dedicat mamei au contribuit și profesori Seminica Cibotă-Roşă, Elena Simon, Mariana Munteanu, Gabriela Zaharia, împreună cu directorul Liceului, Elena Panțiru.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
23.1 ° C
23.2 °
23.1 °
91 %
2.2kmh
95 %
joi
29 °
vin
32 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
21 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI