21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Peste 3,500 de persoane în vizită la pompieri

horacredit.ro/
creditfix.ro
oferta.oceancredit.ro
creditprime.ro
vivacredit.ro
credius.ro

Ultimele știri

Peste 3500 de persoane în vizită la pompierii ieșeni!

Doar în primele două zile ale programului național „Şcoala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, peste 3500 de copii însoţiţi de cadre didactice sau părinţi, au vizitat sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Iaşi, dar şi al subunităţilor acestuia din Iaşi, Paşcani şi Tîrgu Frumos.

Aceştia au avut posibilitatea să cunoască autospecialele de intervenţie, echipamentele şi mijloacele folosite de către pompieri, misiunile la care participă şi au asistat la exerciţii demonstrative de stingere și descarcerare. De mare interes pentru vizitatori au fost și demonstrațiile efectuate de lotul sportiv al inspectoratului.Totodată, salvatorii ieşeni i-au învăţat pe copii cum să se comporte într-o situaţie de urgenţă până la sosirea echipajelor de intervenţie, măsurile de protecţie în caz de incendiu, inundaţii, cutremur sau la descoperirea de muniţii neexplodate.

Începând de marţi, 19 aprilie,  la Centrul de Conferinţe “Providenţa” a fost organizat un punct de informare preventivă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Iaşi, unde salvatorii ieșeni susțin prezentări cu privire la modul de comportare în cazul producerii unor situaţii de urgenţă.

Pompierii ieșeni vor continua aceste activități până vineri, 22 aprilie. Dorim să organizăm activităţi cât mai interesante şi diverse pentru copiii şi adulţii care vor alege să ştie mai multe despre misiunile, tehnica și activitatea personalului Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
21.6 ° C
23.1 °
18.9 °
82 %
1.8kmh
20 %
mie
29 °
joi
29 °
vin
31 °
sâm
24 °
Dum
20 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI