18.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Peste 332.000 pentru echipamente sanitare la Școala Gimnazială Gâștești

Legislativul local al municipiului Pascani a aprobat in ultima sedinta de Consiliu valoarea unui contract de finantare din fonduri europene pentru Scoala Gimnaziala Gastesti. Este vorba despre suma de peste 332.000 de lei, bani prin proiectul „Achizitie echipamente medicale pentru sprijnul scolii in contextul pandemiei cu virusul COVID 19”.

Finantarea a fost obtinuta de unitatea de invatamant in martie a.c.. Proiectul a fost depus în decembrie 2020, în plină pandemie, însă din cauza birocrației, finanțarea a venit abia la inceputul acestui an.

Astfel, cu acești bani, școala ar trebui să cumpere peste 95.000 de măști, 9.200 de viziere, peste 31.000 de mănuși, 1565 litri de dezinfectanți de mâini și alte produse folosite în plină pandemie de COVID 19, a declarat directoarea scolii, Monica Plescan.

Aceste echipamente vor crea o siguranta mai buna elevilor si profesorilor din institutie, in anul scolar care incepe din toamna, in contextul in care sunt vehicule ipoteze privind aparitia unui nou val de infectari.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...

Invitație la un atelier de pictura pe vase ceramice

Vesti bune pentru copiii pasionați de arta. Casa de...

Turul orașului pe bicicleta, la Targu Frumos

Copiii din Targu Frumos sunt invitati la un tur...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow