17.7 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022
Array

Peste 300 de persoane au achitat taxele și impozitele, din prima zi, la Pașcani

Peste 300 de persoane au achitat taxele și impozitele, din prima zi, la Pașcani

Nu se mai îngrămădește lumea să achite taxele și impozitele locale ca în alți ani. Ca de fiecare dată, primii sunt bătrânii și pensioanrii care vor să scape de datorii de la începutul anului. O bunicuță de aproape 90 de ani și-a trimis nora să-i achite dările către Finanețele Locale.

Puțin peste 300 de persoane au venit în prima zi la ghișeele Finanțelor Publice Locale pentru a achita taxele cuvenite locuinței și autoturismului. Funcționarii publici spun că nu a mai fost aglomerație ca anii din urmă, însă fluxul este unul normal de început de an. Majoritatea pășcănenilor care vin să plătească dările, achită pentru mai multe persoane din familie. Este și cazul acestei femei. Ea a plătit și pentru soacră taxele pentru locuință.

Mulți vin în această perioadă de iarnă și pentru a beneficia de bonificația de 10 la sută, care contează foarte mult pentru o familie cu venituri mici.

La Targu Frumos si Hirlau caseriile au fost deschise de pe 6 ianuarie. In toate cele trei orase cetatenii care achita tot impozitul datorat pana la data de 31 martie 2017 vor beneficia de o reducere de 10%.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow