More

  Peste 30 de amenzi pentru scandal la Hîrlău în câteva ore

  Array

  Sâmbătă seara în cadrul unei acțiuni a polițiștilor din zona Hîrlău au fost date peste 30 de amenzi pentru scandal în doar câteva ore.
  Un exemplu dat de polițiști vorbește de un bărbat din comuna Deleni, care a fost depistat provocând scandal pe drumul sătesc din localitate, adresând injurii unei femei. Scandalagiul a continuat să să manifeste agresiv din punct de vedere verbal, deși fusese avertizat de polițiști, motiv pentru care a fost amendat cu 400 de lei.

  Precizăm că în cadrul acțiunii de sâmbătă seara, polițiștii din Hîrlău au vizat 6 zone de acțiune, fiind verificate 23 de baruri, 7 societăți comerciale și legitimate 139 de persoane. Au fost aplicate în total 69 de amenzi, dintre care 31 pentru tulburarea liniștii publice, 27 pentru nerespectarea prevederilor legale cu privire la circulația pe drumurile publice și 12 pentru activități comerciale ilicite.
  ”În noaptea de 8 spre 9 august a.c., între orele 18.00-02.00, poliţiştii din cadrul Poliției Hîrlău, în colaborare cu jandarmii și polițiștii locali au organizat şi desfăşurat o acţiune pentru asigurarea unui climat de liniște și siguranță publică, prevenirea evenimentelor rutiere și a faptelor comise cu violență.”(Comunicat IPJ Iași)

  Mai amintim că sâmbătă seara tot în Deleni a fost prins și amendat cu 945 de lei un tânăr de 21 de ani, din Botoșani, care conducea un autoturism sub influența alcoolului, motiv pentru care i-a fopst suspendat și permisul de conducere, conform legii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Proiect: Vacanțele școlare, diferențiate în funcție de cele 4 macroregiuni ale țării și de ciclurile de învățământ

  Un proiect depus la Parlament prevede că vacanțele școlare ar urma să aibă loc diferențiat în funcție de cele 4 macroregiuni ale țării, dar și în funcție de ciclurile de învățământ. //

  Tânăr de 26 de ani, prins băut la volan

  La data de 19 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău au depistat un tânăr de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe DE 58 în comuna Cotnari, fiind sub influenţa alcoolului, în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. //

  Rata şomajului a urcat la 5% anul trecut (INS)

  Rata şomajului a urcat la 5% anul trecut, în creştere de la 3,9% în anul precedent, iar nivelul cel mai ridicat (17,3%) a fost consemnat în rândul tinerilor (15-24 ani), potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică publicate marţi. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet