9.1 C
Paşcani
duminică, septembrie 25, 2022
Array

Peste 30 de amenzi pentru scandal la Hîrlău în câteva ore

- Advertisement -

Sâmbătă seara în cadrul unei acțiuni a polițiștilor din zona Hîrlău au fost date peste 30 de amenzi pentru scandal în doar câteva ore.
Un exemplu dat de polițiști vorbește de un bărbat din comuna Deleni, care a fost depistat provocând scandal pe drumul sătesc din localitate, adresând injurii unei femei. Scandalagiul a continuat să să manifeste agresiv din punct de vedere verbal, deși fusese avertizat de polițiști, motiv pentru care a fost amendat cu 400 de lei.

Precizăm că în cadrul acțiunii de sâmbătă seara, polițiștii din Hîrlău au vizat 6 zone de acțiune, fiind verificate 23 de baruri, 7 societăți comerciale și legitimate 139 de persoane. Au fost aplicate în total 69 de amenzi, dintre care 31 pentru tulburarea liniștii publice, 27 pentru nerespectarea prevederilor legale cu privire la circulația pe drumurile publice și 12 pentru activități comerciale ilicite.
”În noaptea de 8 spre 9 august a.c., între orele 18.00-02.00, poliţiştii din cadrul Poliției Hîrlău, în colaborare cu jandarmii și polițiștii locali au organizat şi desfăşurat o acţiune pentru asigurarea unui climat de liniște și siguranță publică, prevenirea evenimentelor rutiere și a faptelor comise cu violență.”(Comunicat IPJ Iași)

Mai amintim că sâmbătă seara tot în Deleni a fost prins și amendat cu 945 de lei un tânăr de 21 de ani, din Botoșani, care conducea un autoturism sub influența alcoolului, motiv pentru care i-a fopst suspendat și permisul de conducere, conform legii.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow