23.5 C
Paşcani
joi, iulie 7, 2022
Array

Peste 20 de incendii în week-end. Au ars zeci de tone de vegetație

 Echipele de intervenție de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență din județul Iași au avut un week-end solicitant: peste 20 de incendii și 97 de cazuri medicale la care au fost chemați.

Vinerea trecută la Tîrgu Frumos au intervenit în 2 incendii de vegetație. În primul dintre ele, anunțat în satul Goești, au ars 3 tone deşeuri si 14 ha vegetaţie uscată de pe un teren al Primăriei Lungani, iar la cel de al doilea din satul Fărcăşeni, comuna Strunga, au fost mistuite de flăcări aproximativ 30 de tone de deșeuri.

Și la Hîrlău a fost nevoie de intervenția pompierilor sâmbătă noaptea, pentru stingerea unui incendiu, izbucnit la un depozit de furaje, iar la Pașcani duminică după amiază, pompierii au fost chemați  pe strada 13 septembrie, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată, izbucnit pe un teren al şcolii din Sodomeni.

Precizăm că și în cursul zilei de ieri la Pașcani  și Miroslovești au fost semnalate 2 incendii minore, în cadrul cărora au ars pe suprafețe mici tot vegetație uscată  și lăstăriș, în cazul incediului de  la Soci.

Nu sunt cunoscute cauzele ce au determinat aceste incendii, cel mai probabil fiind vorba despre foc deschis în spaţii deschise, iar din fericire evenimentele nu au fost soldate decât cu pierderi materiare minore, fără victime sau pagube materiale mari.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Primăria Pașcani otrăvește pământul cu gunoaiele de pe domeniul public

Primăria Pașcani continua sa transporte remorci cu gunoaie, in...

Angajări în domeniul medical, la Pașcani

Se fac noi angajări în domeniul medical în municipiul...

Modernizări la Școala Specială Pașcani. Proiect de peste 17 milioane de lei – FOTO

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani, din zona Vale,...

Începe realizarea noii strategii de dezvoltare a Pașcaniului

Au fost stabilite firmele care urmează să facă noua Strategie Integrată...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow