More

  Peste 17.000 de ţigarete găsite ascunse în două mașini

  Array

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni împreună cu lucrătorii vamali au descoperit ascunse în rezervoarele a două autoturisme peste 17.000 de ţigarete pe care doi cetățeni din Republica Moldova încercau să le introducă ilegal în țară.

  Luni, 04 septembrie, în jurul orei 08.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni s-au prezentat pe sensul de intrare în țară, pentru efectuarea formalităţilor de control, cetăţenii din Republica Moldova, Nicolai C. și Andrei S., în vârstă de 25, respectiv 23 de ani. Nicolai C. conducea un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Bulgaria, iar Andre S. un autoturism marca Ford, înmatriculat în Lituania.

  Pentru valorificarea unor informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unor controale amănunţite asupra celor două autoturisme, ocazie cu care a fost descoperită în rezervoarele mijloacelor de transport, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, cantitatea de 17.180 ţigarete, marca Ritm, cu timbru de acciză Republica Moldova.

  Conform prevederilor legale, țigaretele, în valoare totală de 1.185 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoanele în cauză au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 10.000 lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Propunere: Patru sensuri giratorii la ieșirea din Pașcani, sens unic în fața liceului Nicolae Iorga

  Propunere: Patru sensuri giratorii la ieșirea din Pașcani, sens unic în fața liceului Nicolae Iorga. //

  Întreruperi de apă în apropierea Pașcaniului

  Întreruperi de apă în apropierea Pașcaniului. //

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet