More

  Peste 11.500 de solicitări pentru Serviciul de Ambulanță Pașcani în anul 2012

  Array

  ambulanta pascani cpuNumărul solicitărilor primite de Serviciul de Ambulanță Pașcani se ridică la ordinul zecilor de mii. Potrivit unei statistici furnizate de Serviciul Județean de Ambulanță Iași, la Pașcani, în anul 2012, au fost înregistrate, în fiecare lună, aproximativ o mie de solicitări.

  Mai exact personalul Stației Zonale din Pașcani au fost supraaglomerați, în anul ce a trecut, în registre fiind trecute nici mai mult nici mai puțin de 11.651 de solicitări.

  La Stația Zonală din strada Ștefan cel Mare, lucrează 49 de angajați, din care patru sunt medici, 25 de asistenți și 20 de șoferi de autosanitare. Serviciul de Ambulanță deservește locuitorii din Municipiul Pașcani plus 16 comune și este dotat cu o ambulanță de tip C cu medic, două ambulanțe de tip B1/B2, trei ambulanțe de tip A1/A2 și cu un autoturism care asigură îngrijire medicală la domiciliu.

  Medicul Petronela Luca a declarat că numărul pacienților care apelează la serviciul de urgență crește de la an la an. Că și cazuistică, bolnavii care au suferit accidente vasculare, cei cu boli cronice și suferinzii de astm au apelat cel mai des la ambulanță.

  Doctorița a tras și un semnal de alarmă, deoarece de la începutul anului 2013, au crescut foarte mult cazurile de infarcturi, în rândul tinerilor.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ministerul Sănătăţii susţine ”ferm” purtarea măştii de protecţie sanitară în timpul orelor de sport în interior

  Ministerul Sănătăţii a anunţat, miercuri, că susţine "ferm" purtarea măştii de protecţie sanitară în timpul activităţilor sportive care se desfăşoară în interior, menţionând că...

  Cutremurul din 1977 | Se împlinesc 44 ani de la tragedie. Bilanţul sumbru: 35.000 de locuinţe distruse în 56 secunde

  În 4 martie 1977, ţara a fost zguduită de un cutremur puternic ce avea o magnitudine de 7,3. În urma seismului, Capitala României a...

  Soferita linsata de un grup de romi, pe strada Moldovei – VIDEO

  Scandal urias in centrul municipiului Pascani. In acesta seara ,pe strada Moldovei, un grup de cetateni de etnie roma a inconjurat o femeie si...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp