22.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Peste 1000 de poliţişti în stradă în următoarele zile

Peste 1000 de poliţişti se vor afla în stradă, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi prevenirea producerii oricăror evenimente negative, în această minivacanță.

În perioada 20- 24 ianuarie a.c, 1093 de poliţişti ieşeni vor acţiona suplimentar faţă de cei care se află în dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni rapid atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Pentru menținerea ordinii și siguranței publice, se vor organiza patrule de siguranță publică și vor fi utilizate mijloace auto.

Activităţile vor fi desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Pe drumurile publice poliţişti de la rutieră vor acţiona pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză, fiind amplasate, în acest sens, în trafic, 89 de aparate radar.

Poliţiştii de la transporturi vor asigura patrularea în trenurile de călători care tranzitează judeţul nostru.

Poliția Română vă recomandă ca, în caz de nevoie, să apelaţi cu încredere 112 – Apelul Unic de Urgenţă.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow