30.8 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Peste 100 de sanctiuni, in weekend

politiaActiune a politistilor pascaneni in weekendul ce a trecut. Nu mai putin de 45 de agenti au actionat pe toate liniile de munca pentru prevenirea si depistarea cetatenilor care nu respecta legea. Astfel de vineri pana duminica, lucratorii de politie au aplicat 102 sanctiuni cu o valoarea de peste 16.000 de lei.

Cele mai multe dintre acestea au fost aplicate la regimul rutier unde politistii de la circulatie au incheiat 80 de procese verbale. Au mai fost aplicate 13 amenzi la legea privind tulburarea ordinii si linistii publice iar 9 la alte acte normative.

In cadrul actiunii, oamenii legii l-au identificat pe Claudiu Dobos, de 32 de ani, din Stolniceni, care oferea spre vanzare tigari netimbrate. In barul pe care barbatul il detine, au fost gasite si confiscate 16 pachete de tigari. In cauza, i-a fost aplicata o sanctiune contraventionala in valoare de 1.000 de lei.

Tot in urma activitatii, au mai fost confiscati 2,5 m3 de material lemnos, deoarece soferul care il transporta nu a putut justifica proveninenta acestuia.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow