22.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Peste 1.300 de persoane s-au înscris pe lista de așteptare pentru vaccinarea în centrul de la Pașcani

Peste 1.300 de persoane s-au inscris pe lista de asteptare pentru vaccinarea anti COVID 19, pana marti la ora 16:30, la singurul centru amenajat in municipiul Pascani, cel de pe strada Sportului, nr. 12. Cetatenii de pe lista trebuie sa astepte notificarea privind posibilitatea programarii, in functie de locurile si dozele de vaccin disponibile.

La Targu Frumos, in cele doua fluxuri amenajate in centrul de la Casa de Cultura era o lista de asteptare de aproape 250 de persoane pentru un flux si un loc disponibil pentru al doilea flux, la ora 16:30.

La Harlau, lista de asteptare a ajuns la numarul 181, iar la Deleni, la 139, la aceeasi ora.

Campania de vacccinare a intrat de luni, 15 martie 2021, în etapa finală, cea de-a treia, care este deschisă tuturor persoanelor care au împlinit 16 ani și care doresc să se vaccineze.

Notificarea persoanelor aflate pe lista de aşteptare se va face în funcţie de categoriile de vaccinare stabilite ca prioritare, conform Strategiei naţionale de vaccinare, şi ordinea cronologică de înscriere.

Chiar daca lucrurile in campania de vaccinare au evoluat la nivel national, in municipiul Pascani a ramas un singur centru cu un singur flux de vaccinare ca si pana acum, cel de pe strada Sportului.  Desi autoritatile locale au anuntat ca de pe 15 martie ar fi urmat deschiderea unui nou flux de vaccinare, acest lucru nu s-a intamplat. A ramas nerezolvata problema personalului, deoarece s-au inscris doar registratori și asistenți medicali. Primaria Pascani cauta in continuare, medici.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Tineri amendați pentru lipsa de educație

Doi tineri din Pașcani au fost surprinși de Poliția...

Accident rutier cu patru victime la Butea

Accident rutier cu trei victime in comuna Butea. Evenimentul...

Transportul public local, in regim de weekend, pe 15 august

Pe 15 august a.c. când creștinii sărbătoresc “Adormirea Maicii...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow