21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Peste 1.000 de candidați pentru 130 de posturi de polițiști în satele din Iași

oferta.oceancredit.ro
creditfix.ro
credius.ro
vivacredit.ro
horacredit.ro/
creditprime.ro

Ultimele știri

Pe 130 de posturi în mediul rural s-au înscris 1.130 de candidaţi. La Leţcani erau 27 de înscrişi pe două locuri. Printre cei respinşi s-a aflat şi un tânăr tatuat din cap până la picioare. Cel mai în vârstă candidat are 50 de ani.

Postul de poliţie cel mai disputat de tinerii ieşeni care doresc o uniformă de poliţist este Miroslava. Pentru cele două posturi s-au înscris 67 de candidaţi, adică 33 de pe un loc. De asemenea, după patru zile de înscrieri, după Miro­slava, cele mai disputate posturi de poliţie sunt: la Scânteia, unde s-au înscris pe trei locuri un număr de 29 de candidaţi, pe cele trei posturi de la Costuleni erau 28 de persoane, la Leţcani erau 27 de înscrişi pe două posturi, la Tomeşti – 26 de candidaţi pe două posturi, iar la Oţeleni – 22 de înscrişi pe trei posturi.

La polul opus, posturile de poliţie cele mai ocolite sunt la Plugari, unde erau doi înscrişi pentru o funcţie, la Cozmeşti – trei candidaţi pentru un post, iar la Mirceşti, tot trei înscrişi pentru un post.

De altfel, posturile de poliţişti scoase la concurs au suscitat un interes major în rândurile tinerilor. Pe cele 130 de posturi de ajutor şef de post la comunele din judeţ s-au adunat 1.130 de interesaţi, ma­rea majoritate fiind tineri absolvenţi de liceu. Ieri, la ora 13.30, intrarea în sediul Ins­pectoratului de Poliţie Jude­ţean era neîncăpătoare, candidaţii fiind adunaţi în grupuri pentru a fi trimişi la etajul întâi al clădirii.

Înscrierile la poliţie au suscitat controverse şi zâmbete pentru candidaţi. Tinerii cu ta­tuaje la vedere au fost trimişi respectuos acasă de către medici.

„A venit un tânăr care avea un tatuaj de pe gât şi până în vârful degetelor. Pe spate era plin cu tatuaje. De asemenea, chiar la înscriere ştiu că eram un grup de vreo 20 de persoane, iar unul dintre recrutori l-a întrebat pe unul dintre noi de ce nu are copie la permisul de conducere, iar acesta a răspuns că nu deţine permis. Imediat, vreo cinci din grup au ieşit pe uşă, cel mai probabil nu ştiau că au nevoie de permis de conducere“, a spus unul dintre concurenţi.
Continuarea pe Ziarul de Iasi

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
21.6 ° C
23.1 °
18.9 °
82 %
1.8kmh
20 %
mie
29 °
joi
29 °
vin
31 °
sâm
24 °
Dum
20 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI