More

  Pescuit în nămolul de la Lacul Peștișorul

  Array

  Pescuit în nămolul de la Lacul Peștișorul

   Se pare că pentru unii starea actuală a Lacului Peștișorul aduce beneficii. Zeci de cetățeni au luat cu asalt ochiurile de apă care au mai rămas pentru a prinde pește. Unii au plecat acasă cu sacoșile pline, alții încă sunt în căutarea lor, iar unul, se pare cel mai norocos, a prins cel mai mare pește, de câteva kg. Administrația locală interzice această activitate pe lac ca o măsură de siguranța pentru ca acesta ar putea fi contaminat.

  Zeci de kg de pește a fost prins pe Lacul Peștișorul din Pașcani de către cetățeni. Cu mic cu mare, aceștia s-au înarmat cu multă răbdare, cizme de cauciuc și sacoșe pentru a scoate peștele din nomol. Pe cei care i-a prins orele amiezii în parc spun că nu au mai avut ce strânge.

  El este Cătălin și are 14 ani. Nu este pasionat de pescuit însă spune că nu a putut rata ocazia să scoată peșetele din Lac și de ce nu să facă bani.

  Tot el povestește că a venit imediat cum a auzit că azi dimineață a fost prins un pește de aproape un metru.

  Trecătorii spun că Lacul era odată un loc de recreere și chiar de relaxare pentru pasionații de pescuit însă acum nu lasă de dorit, iar de mâncat peștele prins acum?

  Și polițiștii de la Locală au fost prezenți însă pentru a interzice strângerea peștilor posibil contaminați.

  Amintim că administrația locală a anunțat scoaterea apei din lac pentru ca acesta să fie curățat de către muncitorii de la Gospodărie Comunală. După lucrările de curățenie în zonă, spațiul va fi din nou umplut cu apă.

  În apropierea zonei, pe strada Gării, au loc lucrări de asfaltare și modernizare a trotuarelor.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren. //

  S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze de 366 de mii de lei

  Din cele 17,9 milioane de lei alocate către toate primăriile din județul Iași, cele din mediul rural au beneficiat de 15,2 milioane de lei. Cele 3 orașe, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, vor primi 428 de mii de lei, iar municipiile Iași și Pașcani se vor alege cu 2 milioane de lei. Municipiul Iași va beneficia de 1,6 milioane de lei, în vreme ce municipiul Pașcani va beneficia de 366 de mii de lei. //

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet