26.5 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Persoanele care doresc să se vaccineze, dar nu pot accesa platforma, se pot programa prin call-center sau direct la centrul de vaccinare

- Advertisement -

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a afirmat că va exista posibilitatea de înscriere la vaccinare prin call-center fără să fie necesară crearea unui cont pe platformă,dar şi de înscriere direct într-un centru de vaccinare.

Valeriu Gheorghiţă a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că vor fi luată două măsuri pentru a facilita înscrierea la vaccinare, având în vedere că pentru multe persoane este dificilă accesarea platformei de vaccinare.

Plecând de la ideea că în mod deosebit în mediul rural, dar nu numai de multe ori este dificilă accesare platformei de programare şi atunci trebuie să găsim soluţi prin care o persoană să beneficieze de vaccinare.

Două soluţii concrete, va exista posibilitatea de programare telefonică tot prin intermediul operatorului de call-center, persoana respectivă se va programa direct în centru de vaccinare fără să existe nevoia creării unui cont în platformă.

O altă modalitate pe care o avem în vedere este ca persoana respectivă sau mai multe să se programeze direct la centrul de vaccinare. Sunt în mod deosebit persoane din mediul rural care se pot deplasa la un centru de vaccinare şi se trec pe listă exact în respectivul centru şi se va stabili ziua în care să se prezinte la vaccinare.

Încercăm să găsim aceste variante care să faciliteze programarea la vaccinare”, a anunţat Valeriu Gheorghiţă.

Sursa Observator

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow