12.4 C
Paşcani
luni, septembrie 26, 2022

Pericol pentru trecatori. Haita de caini pe strada Garii din Pascani – FOTO

- Advertisement -

Pericol pentru trecatori pe strada Garii din municipiul Pascani, in apropierea Scolii Speciale. Mai multi caini fara stapan isi fac veacul in zona respectiva, iar in unele situatii, animalele se apropie amenintator de cei care trec pe strada, adulti sau copii. Situatia a fost semnalata si pe retelele de socializare.

Postez în speranța că va vedea cineva din administrația Primăriei municipiului, vreau să aduc la cunoștință faptul că pe rampa din fața școlii Speciale își fac veacul de ceva timp 9 câini de talie mare. Plec la serviciu la 5 jumătate și se poate întâmpla o tragedie. Cine răspunde? Am semnalat acest lucru și pe platforma primăriei dar nu am primit nici un răspuns. Sunt și foarte mulți copii care trec pe acolo spre casă inclusiv ai mei. Poate aude domnul primar!!!! a precizat o femeie pe Facebook.

O echipa BIT TV a ajuns astazi in zona si a fost intampinata de o satra de caini care se plimbau nestingheriti.

Sesizarea a ajuns si la administratia locala din municipiul Pascani care a precizat ca in aceasta perioada, in urma reclamatiilor facute de cetateni, sunt in desfasurare doua actiuni de prindere a maidanezilor, una la rampa CFR, iar celalalta pe strada Abator din oras.

Potrivit autoritatilor locale, anul trecut au fost prinși și predați în padoc 460 de patrupede, carora li se adauga si peste 250 de câini ce au fost adoptați de către Asociația Remember Me din Franța.

 

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow