3.6 C
Paşcani
joi, decembrie 2, 2021

Pericol în apropierea școlilor. Poliția somează Primăria Pașcani

În vederea asigurarii condițiilor de siguranță în trafic, Primăria Pașcani se va apuca de montat indicatoare și va reface marcajele rutiere în zona trecerilor de pietoni din apropierea școlilor din municipiu, dar și din suburbii.

Modificările vor fi făcute la nouă instituții de învățământ. Vor fi refăcute marcajele trecerilor de pietoni și vor fi amplasate indicatoare de semaforizare specifice la la Liceul Economic “Nicolae Iorga”, liceul Tehnologic “Mihai Busuioc”, Scoala cu clasele I-VII Sodomeni, Scoala Gimnaziala Blagesti, dar si la unitățile de învățământ preșcolar. Ne referim aici la Grădinița cu Program Prelungit nr. 1, 2 si 3 din Pașcani. De asemenea, la Școala Gimnaziala Lunca Pașcani si la Scoala cu clasele I-VII  de la Gâștești vor fi trasate marcaje rutiere pentru trecerile de pietoni.

Solicitarea vine din partea Poliției Municipiului Pașcani, care a identificat întreaga serie de deficiențe de semnalizare rutieră în zona școlilor si pe care le-a adus în atenția reprezentanților administrației legale în cadrul ședinței comisie de circulație de vineri, 15 octombrie.

Inițial, se va începe cu montarea indicatoarelor rutiere, urmând ca nu mai târziu de 14 zile, termenul prevăzut în somație, să fie refăcute și marcajele trecerilor de pietoni din apropierea școlilor.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Varianta Omicron a apărut deja în cinci state europene. Marea Britanie impune din nou măștile, Israelul interzice intrarea în ţară a tuturor străinilor

Varianta Omicron a apăruit deja în Italia, Marea Britanie, Germania, Belgia şi Israel. Însă, autorităţile din Olanda...

Depuneri de coroane de Ziua Națională în Pașcani și suburbii

Ca în fiecare an, administrația locală a anunțat programul depunerilor de coroane la monumentele eroilor din Pascani...

Spectacol în luna decembrie, la Clubul Copiilor

În luna decembrie, micuții de la Clubul Copiilor se pregătesc să îl aștepte pe Moș Crăciun, și...

Comuna Mircești a rămas fără iluminat public

Iluminatul public din comuna Mircești a fost întrerupt începând cu data de 23 noiembrie a.c., după ce...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI