2.4 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Performanță cu 0 lei. Rugbystele pășcănence au bătut tot în turneul de la Câmpia Turzii

SAMSUNGInca un succes pentru rugbystele pascanence. Junioarele antrenate de profesorul Nicolae Tarcan au reusit sa castige a cincea etapa a Campionatului Naţional de Junioare la Rugby în 7.

In turneul organizat sambata, 21 septembrie la Campia Turzii, pascanencele au inregistrat cinci victorii din cinci meciuri posibile si astfel au reusit sa se mentina pe primul loc in campionat.

Cea mai categorica infrangere administrata de jucatoarele lui Nicu Tarcan a fost chiar echipei gazda, Ariesul Turda, in fata careia s-au impus cu scorul de 35 – 0.

In meciurile urmatoare, CSM Pascani a invins cu scorul de 12 – 0 echipa Rugby Club Bacau, cu 5 – 0 Rugby Club Brasov si cu 26 – 0 Rugby Club Buzau.

Desi fetele care au reprezentat municipiul nostru nu au primit pana acum sustinere financiara din partea clubului CSM, acestea au reusit sa castige si in fata echipei de la Rosia Montana cu scorul de 12-7, unde firma care doreste sa exploateze in zona a investit puternic in junioare si in baza sportiva.

Astfel, rugbystele pascanence au mai reusit o performanta fara niciun ban si continua sa conduca clasamentul cu 59 de puncte si trei turnee castigate din cinci.

Alte articole

Zilele Școlii Speciale Pașcani – spectacol de Sfântul Nicolae

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani a îmbrăcat straie...

Corala Protopopiatului Pașcani colindă la Târgu Frumos și Pașcani

Corala „Învierea" a Protopopiatului Pașcani începe seria de manifestări...

Detalierea ingredientelor din meniurile restaurantelor, amânată până la data de 15 martie 2023

Detalierea informaţiilor din meniurile restaurantelor a fost amânată până...

VIVA MAGENTA, culoarea anului 2023

Culoarea anului 2023 este Viva Magenta! Institutul Pantone a...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow