11.5 C
Paşcani
marți, septembrie 21, 2021
Array

Performanță cu 0 lei. Rugbystele pășcănence au bătut tot în turneul de la Câmpia Turzii

SAMSUNGInca un succes pentru rugbystele pascanence. Junioarele antrenate de profesorul Nicolae Tarcan au reusit sa castige a cincea etapa a Campionatului Naţional de Junioare la Rugby în 7.

In turneul organizat sambata, 21 septembrie la Campia Turzii, pascanencele au inregistrat cinci victorii din cinci meciuri posibile si astfel au reusit sa se mentina pe primul loc in campionat.

Cea mai categorica infrangere administrata de jucatoarele lui Nicu Tarcan a fost chiar echipei gazda, Ariesul Turda, in fata careia s-au impus cu scorul de 35 – 0.

In meciurile urmatoare, CSM Pascani a invins cu scorul de 12 – 0 echipa Rugby Club Bacau, cu 5 – 0 Rugby Club Brasov si cu 26 – 0 Rugby Club Buzau.

Desi fetele care au reprezentat municipiul nostru nu au primit pana acum sustinere financiara din partea clubului CSM, acestea au reusit sa castige si in fata echipei de la Rosia Montana cu scorul de 12-7, unde firma care doreste sa exploateze in zona a investit puternic in junioare si in baza sportiva.

Astfel, rugbystele pascanence au mai reusit o performanta fara niciun ban si continua sa conduca clasamentul cu 59 de puncte si trei turnee castigate din cinci.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Un nou proiect pentru Școala Gimnazială Specială Pașcani

C.P. Specialii de Pașcani lansează proiectul „Împreună în școala viitorului”. Derulat de Asociația Go Care România în...

PSD impune în Parlament termene clare pentru Autostrada Unirii

În sfârșit, niciun ministru al Transporturilor și nimeni care este direct implicat în construcția și dezvoltarea infrastructurii...

ANUNŢ CONCURS, PRIMARIA CRISTESTI

Primăria comunei Cristeşti, judeţul Iaşi, cu sediul în Cristeşti, judeţul Iaşi, Str. Principală, organizează examen de promovare...

Întreruperi de apă la Deleni

În scopul igienizării rezervoarelor de apă potabilă din localitatea Poiana Deleni din comuna Deleni, de 300 mc...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI