More

  Perchiziții la Valea-Seacă. Doi consilieri suspecți de braconaj. Politistii au gasit o piele de caprioara (FOTO-VIDEO)

  Array

  DESCINDERI CONSILIERI VALEA SEACA

  Doi consilieri din Valea Seaca, suspecti de braconaj, s-au trezit dimineata cu mascatii in casa. Agenti de la Serviciul de Arme si Munitii Iasi impreuna cu mai multi politisti pascaneni au descins la locuintele acestora, fortand caile de acces.

  Locuintele lui Cristi Ungureanu si Gheorghe Onu, consilieri locali la Valea Seaca, au fost perchezitionate de catre politisti de la primele ore ale zilei. Acestia au cautat prin toate incaperile pentru a gasi arme de vanatoare, capcane sau vanat.

  LOCUINTA CRISTI UNGUREANU

  La unul dintre alesii locali, mascati au fost nevoiti chiar sa forteze poarta de la intrarea in gospodarie pentru a intra.

  LOCUINTA GHEORGHE ONU

  La final actiunii a fost gasita o piele de caprioara si mai multe tepuse care au fost duse la sediul postului de politie din Valea Seaca.

  Vecinii au auzit zarva de dimineata si au iesit sa vada ce se intampla. Unii dintre ei sustin ca Ungureanu ar fi comis mai multe infractiuni, printre care si inselaciune.

  Potrivit localnicilor unul dintre consilieri ar fi aflat de actiunea politistilor inainte ca acestia sa ajunga in zona si a fugit.

  Contactat telefonic, Cristi Ungureanu a precizat ca se bucura ca s-au facut perchezitii pentru ca asa va dovedi ca nu este vinovat de acuzele care ii sunt aduse.

   

  DESCINDERI CONSILIERI VALEA SEACA1Mentionam ca sesizarea a fost facuta de cativa vanatori care au auzit focuri de arma in padure saptamana trecuta.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  O fostă procuroare din Pașcani și o vecină de-a ei, găsite moarte în casă. A fost deschis dosar penal

  Fosta procuroare, Codruta Pantazi, cumnata fostului primar, Dumitru Pantazi, a fost gasita fara suflare in propria locuinta, in cursul zilei de sambata, 16 ianuarie...

  Furnizarea apei potabile va fi întreruptă în municipiul Pașcani și suburbii

  COMUNICAT: În vederea remedierii unei pierderi la conducta de aducțiune Moțca Pașcani de 600 mm diametru, apărută în zona Hanul Ancuței, ApaVital se află...

  Scandalul comisiilor de specialitate: Consilierul Ratoi refuza sa munceasca! Cum sunt si cum ar trebui sa fie impartite mandatele

  Un subiect care aparent nu are legatura cu agenda publica a cetatenilor a starnit un scandal de amploare intre reprezentantii puterii si cei ai...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI