16.2 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Armă furată de la un pășcănean gasită la Tătăruși

În cadrul unei percheziţii la două persoane din comuna Tătăruși bănuite că deţin arme fără a avea autorizaţii s-au găsit şi confiscat o puşcă de vânătoare şi mai multe cartuşe. Persoana care le deţinea ilegal s-a ales cu dosar penal.

La data de 20 aprilie a.c.,poliţiştii din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Oraşului Paşcani şi Secţiei de Poliţie Rurală Paşcani au efectuat două percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. La una dintre adrese, poliţiştii au gasit o armă de vânătoare cu ţevi lise, de producţie rusească, calibru 12 mm şi 30 bucăţi de cartuşe de vânătoare, pe care persoana le deţinea în mod ilegal.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti în baza de date privind evidenţă armelor, a rezultat faptul că arma de vânătoare aparţine unui pășcănean şi figurează ca fiind sustrasă din anul 2012.

Făptaşul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ,,nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor” şi riscă câţiva ani buni de închisoare dacă va fi găsit vinovat la finalizarea cercetărilor.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow