21.7 C
Paşcani
miercuri, septembrie 28, 2022

Perchezitii facute de politistii din Hirlau si Targu Frumos, la un barbat banuit de furt si infractiuni la regimul rutier

- Advertisement -

Perchezitii facute de politistii din Hirlau si Targu Frumos, la un barbat banuit de furt si infractiuni la regimul rutier

Polițiștii ieșeni au identificat două persoane, bănuite de furt calificat, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neîmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Un bărbat a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore.

La data de 10 aprilie a.c., polițiștii Poliției Orașului Hârlău, Secției nr. 9 Poliție Rurală Hârlău și Secției nr. 7 Poliție Rurală Târgu Frumos au efectuat o percheziție domiciliară la un imobil, din comuna Balș, aparținând unui bărbat, de 44 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neîmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în noaptea de 17 spre 18 martie a.c., bărbatul, împreună cu fiul său, s-ar fi deplasat de la locuința lor, la locuința unui bărbat, din comuna Cucuteni, cu un autoturism care avea plăcuțele cu numerele de înmatriculare retrase. Aceștia ar fi pătruns în locuința bărbatului și ar fi sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 7.000 de lei. Ulterior, cele două persoane bănuite de comiterea faptelor, ar fi transportat bunurile, la locuința lor și ar fi condus, pe rând, autoturismul pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

În urma percheziției efectuate, au fost recuperate mai multe bunuri, fiind restituite persoanei vătămate. De asemenea, au fost ridicate alte bunuri, susceptibile a proveni din activități ilicite.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul de 44 de ani, a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași.

La data 11 aprilie a.c., acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău, cu propuneri legale.

IPJ IASI

 

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt.

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow