More

  Percheziții de amploare la Pașcani și comune învecinate

  Array

  Dis de dimineaţă s-au trezit cu mascaţii peste ei. Este vorba de 6 administratori ai unor societăţi comerciale din Paşcani şi 3 comune învecinate care au fraudat statul cu aproape 4 milioane lei. Cinci dintre ei au duşi cu mandate pentru audieri la Parchet, urmând ca procurorii să dispună măsurile legale.

  Percheziţii de amploare la Paşcani, Vînători, Lespezi şi Sireţel. Aproximativ 40 de mascaţi şi jandarmi au pornit în această dimineaţă pe urmele mai multor persoane bănuite de evaziune fiscală. În cadrul acţiunii de astăzi au fost vizate 6 societăţi comerciale care se ocupă cu comercializarea animalelor vii.

  De asemenea, au fost vizaţi trei administratori care între anii 2011 – 2014 au evidenţiat în acte contabile cheltuieli care au la bază operaţiuni fictive.

  În urma percheziţiilor cinci persoane au fost duse, cu mandat la Parchetul unde au fost audiați de procurori, urmând să se dispună măsurile legale.

  Menţionăm că persoanele controlate astăzi sunt bănuite că au prejudiciat statul cu 3,7 milioane de lei.
  La operaţiune au participat poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, luptătorilor S.A.S., poliţişti păşcăneni şi jandarmi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Focar de COVID-19 la secția de Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgențe Pașcani

  Virusul COVID 19 a ajuns si intr-o sectie destinata copiilor de la Spitalul Municipal de Urgente Pascani. Directia de Sanatate Publica Iasi a anuntat...

  Dezbatere privind transportul public din Pașcani

  Primaria Municipiul Pascani propune spre dezbatere publica un proiect de hotarare ce prevede modificarea regulamentului de transport public local. In noua varianta este vorba...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp