More

  Pentru o zi ales local

  Array

  Actiune inedita pentru doua clase de elevi de la Scoala Iordache Cantacuzino din Pascani. Astazi, 2 aprilie , timp de aproape o ora ei au vizitat sediul Primariei Municipiului Pascani, in cadrul programului de activitati extrascolare ,, Saptamana Altfel”.
  Ei au fost intampinati de campioana mondiala Mirela Ancuta, inspector de specialitate la Primaria Pascani, cea care le-a fost si ghid in timpul vizitei.

  Primul obiectiv vizitat a fost sala de sedinte a Consiliului Local, acolo unde consilierii se intrunesc pentru a dezbate si aproba legile locale. A urmat biroul viceprimarului care a devenit neincapator pentru copii. Vasile Axinte i-a indemnat pe elevi sa respecte curatenia si sa ii invete si pe cei mare ce trebuie sa faca pentru a avea un oras frumos si curat.

  Cel mai important moment pentru elevi a fost vizita in biroul celui care conduce orasul, primarul Dumitru Pantazi. Nici bine nu s-au asezat la masa ca au si inceput intrebarile. Elevii au venit hotarati sa obtina un interviu pentru revista scolii. Edilul pascanean a fost intrebat cand are de gand sa faca un patinuar, un parc pentru copiii si sa repare strazile.

  Luat prin suprindere de curajul copiilor, primarul Pantazi a spus ca in cateva zile va incepe reparatia strazilor si ca in doi ani de zile vor fi finalizate o serie de proiecte printre care si reabilitarea Parcului Pestisorul.

  Mai mult, unul dintre copiii s-a interesat de ce anume trebuie sa faca pentru a ajunge primar.

  Mentionam ca ieri, copiii din cele doua clase au vizitat Pascaniul ca sa vada la fata locului ce probleme trebuiau sa fie aduse in atentia primarului. Maine acestia urmeaza sa prezinte o serie de desene si harti despre modul cum ar trebui sa arate orasul, in viziunea lor.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cadouri de Crăciun pentru copii, la propunerea consilierilor din opoziție

  Copiii pascaneni vor primi cadouri de Craciun din partea administratiei locale. Este vorba despre cei care se vor inscrie la concursul “Sania lui Mos...

  Iluminatul festiv va fi pornit pe 1 decembrie. Mesaj de Ziua Națională pentru pășcăneni de la primarul, Marius Pintilie

  Magia sarbatorilor de iarna va ajunge in municipiul Pascani de Ziua Nationala a Romaniei. De 1 decembrie, va fi pornit iluminatul festiv pe strazile...

  Ziua Națională cu depuneri de coroane și premii pentru cuplurile de aur

  Activitatile pentru Ziua Nationala a Romaniei vor avea loc conform programului anuntat initial de Primaria Pascani. Consilierii din opozitie au initiat in cursul zilei...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI