22.4 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Pentru o zi ales local

Actiune inedita pentru doua clase de elevi de la Scoala Iordache Cantacuzino din Pascani. Astazi, 2 aprilie , timp de aproape o ora ei au vizitat sediul Primariei Municipiului Pascani, in cadrul programului de activitati extrascolare ,, Saptamana Altfel”.
Ei au fost intampinati de campioana mondiala Mirela Ancuta, inspector de specialitate la Primaria Pascani, cea care le-a fost si ghid in timpul vizitei.

Primul obiectiv vizitat a fost sala de sedinte a Consiliului Local, acolo unde consilierii se intrunesc pentru a dezbate si aproba legile locale. A urmat biroul viceprimarului care a devenit neincapator pentru copii. Vasile Axinte i-a indemnat pe elevi sa respecte curatenia si sa ii invete si pe cei mare ce trebuie sa faca pentru a avea un oras frumos si curat.

Cel mai important moment pentru elevi a fost vizita in biroul celui care conduce orasul, primarul Dumitru Pantazi. Nici bine nu s-au asezat la masa ca au si inceput intrebarile. Elevii au venit hotarati sa obtina un interviu pentru revista scolii. Edilul pascanean a fost intrebat cand are de gand sa faca un patinuar, un parc pentru copiii si sa repare strazile.

Luat prin suprindere de curajul copiilor, primarul Pantazi a spus ca in cateva zile va incepe reparatia strazilor si ca in doi ani de zile vor fi finalizate o serie de proiecte printre care si reabilitarea Parcului Pestisorul.

Mai mult, unul dintre copiii s-a interesat de ce anume trebuie sa faca pentru a ajunge primar.

Mentionam ca ieri, copiii din cele doua clase au vizitat Pascaniul ca sa vada la fata locului ce probleme trebuiau sa fie aduse in atentia primarului. Maine acestia urmeaza sa prezinte o serie de desene si harti despre modul cum ar trebui sa arate orasul, in viziunea lor.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow