11.5 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023
Array

Pentru cei în căutarea unui loc de muncă: Târgul de cariere ajunge la Iași!

Ofertele vin din domenii din cele mai variate, de la IT&software, la auto și automotive, serviciu clienți, logistică și transport, finanțe-bănci, producție și tehnică, turism sau retail.

La Târgul de Cariere din Iaşi vor fi disponibile peste 800 de oferte de muncă, cu normă întreagă, parţială, programe de internship în ţară şi în străinătate, dar şi stagii de practică ori voluntariat.

Printre angajatori se numără Delphi, Xerox, Fire Credit, Bellaria Hotel, Amazon, Atexis, Focality, HEG, Unicredit Business Integrated Solutions, Arhipelago, Axience, Blue Diamond, Bosch, Capgemini, Conex Distribution, Creativ Consult, EOS-KSI România, Iulius Mangement Center, KUKA Systems, Levi9, Lex Navigator, Lycamobile, MiOS, Obiettivo Lavoro, SCC Services România, Siemens și VEO Finances. La eveniment vor participa și alte instituții precum Teaching și UN Youth.

Tot la târg, tinerii pot avea parte de servicii gratuite de consiliere și orientare în carieră. Târgul de Cariere va fi deschis între orele 10:00 și 16:00, la Palas, iar accesul este gratuit.

Pentru alte detalii și informații, accesați http://www.targuldecariere.ro/

Fondat la Cluj în 2006, Târgul de Cariere ajunge în primăvara lui 2015 la a 100-a ediție în România și Republica Moldova. Pentru 2015 sunt programate 14 evenimente, câte două pe an, în fiecare din marile orașe în Cluj, Sibiu, Brașov, Mureș, Oradea, Iași și Chișinău.
Mai precizăm că a doua ediție a târgului de la Iași va avea loc în luna octombrie a acestui an.

Sursa: 7est.ro

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow