More

  Pentru ce se mai dau amenzi la Hîrlău

  Array

  La data de 29 august a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Hîrlău au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit, a actelor de cerşetorie şi a încălcării normelor legale de circulaţie de către conducătorii auto și pietoni.

  Au fost verificați 22 de agenţi economici, 27 de autovehicule, 5 atelaje hipo și legitimate 122 de persoane.

  Au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale în valoare de 8.375 de lei, dintre care 6 conform Legii nr. 61/1991, 5 conform Legii nr. 12/1990, 6 conform nr. O.U.G. nr. 195/2002 și 2 conform altor acte normative.

  De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 2.000 de lei.

  EXEMPLE:

  1.O tânără de 29 de ani, din comuna Moțca a fost sancţionată contravenţional cu amendă în cuantum de 1.500 de lei, întrucât comercializa pe o stradă, din orașul Hîrlău, produse din material textil fără a îndeplini condiţiile stabilite prin lege. Produsele au fost ridicate în vederea confiscării.

  2.Un bărbat de 42 de ani, din comuna Belcești, a fost sancţionat contravențional cu amendă în cuantum de 500 de lei, întrucât pe fondul consumului de alcool a adresat în public injurii şi cuvinte jignitoare unui alt bărbat.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bătrân de 79 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Drept la replică, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani

  În vederea unei corecte informări a publicului postului dumneavoastră de radio şi televiziune referitor la articolul apărut în ediția online din 9 aprilie 2021...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet