More

  Pentru ce s-au dat amenzi la Hîrlău?

  Array

  În perioada 09 – 10 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Hîrlău şi Secţiei 9 Poliţie Rurală Hîrlău au acţionat pe raza de competenţă pentru accentuarea climatului de siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit, a actelor de cerşetorie și a încălcării normelor legale de circulaţie pe drumurile publice.

  Au fost legitimate 145 de persoane, verificate 78 de autovehicule, controlate 17 atelaje hipo, 14 agenți economici și 16 unităţi comerciale.

  Au fost aplicate 33 de sancțiuni contravenționale în valoare de 10.350 de lei, dintre care 17 conform Legii 61/1991, 9 conform OUG 195/2002 și7 conform altor acte normative.

  De asemenea, a fostreținut un permis de conducere.

  Exemple:

  1.Un bărbat de 43 de ani, din comuna Belceşti, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 200 de lei, întrucât, afându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a provocat scandal la domiciliu.

  2. Patru bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 46 de ani, au fost sancționați cu amendă în cuantum de 500 de lei fiecare, întrucât aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, au provocat scandal în loc public.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet