9.5 C
Paşcani
luni, octombrie 18, 2021
Array

Pentru ce s-au dat amenzi la Hîrlău?

În perioada 09 – 10 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Hîrlău şi Secţiei 9 Poliţie Rurală Hîrlău au acţionat pe raza de competenţă pentru accentuarea climatului de siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit, a actelor de cerşetorie și a încălcării normelor legale de circulaţie pe drumurile publice.

Au fost legitimate 145 de persoane, verificate 78 de autovehicule, controlate 17 atelaje hipo, 14 agenți economici și 16 unităţi comerciale.

Au fost aplicate 33 de sancțiuni contravenționale în valoare de 10.350 de lei, dintre care 17 conform Legii 61/1991, 9 conform OUG 195/2002 și7 conform altor acte normative.

De asemenea, a fostreținut un permis de conducere.

Exemple:

1.Un bărbat de 43 de ani, din comuna Belceşti, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 200 de lei, întrucât, afându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a provocat scandal la domiciliu.

2. Patru bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 46 de ani, au fost sancționați cu amendă în cuantum de 500 de lei fiecare, întrucât aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, au provocat scandal în loc public.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Ce mai găsim în trafic: șofer cu alcoolemie de 1,28 mg/l, la Târgu Frumos

Un tanar de 25 de ani a fost prins de politistii din Targu Frumos la volanul unei...

Spitalul General C.F. Pașcani caută director financiar-contabil

Spitalul General C.F. Pașcani caută director financiar-contabil. Data-limită până la care se pot depune actele pentru dosarul...

Spitalul de Urgență Pașcani angajează cinci muncitori calificați. Se caută zidari, liftier, fochist și instalator

Spitalul Municipal de Urgenţă Paşcani, Județul Iaşi, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a...

POLIȚIA INTERNETULUI: Guvernul Cîțu pregătește cenzura pe YouTube, Facebook, Tik-Tok și toate rețelele sociale. CNA va putea amenda și bloca pe oricine

Profitând de faptul că toată lumea este atentă și preocupată cu criza politică și dezastrul sanitar, Guvernul...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI