More

  Pensionarii vor beneficia în 2014 de peste 20.000 de bilete suplimentare de tratament

  Array

  Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat, că pensionarii vor beneficia în 2014 de peste 20.000 de bilete suplimentare de tratament în staţiunile din ţară. Suplimentarea biletelor a fost posibilă prin reducerea sejurului de la 18 la 16 zile. Guvernul a aprobat iniţial aproape 60.000 de bilete de tratament, dar acestea au fost ulterior suplimentate la peste 80.000. Reducerea numărului de zile a sejurului a fost făcută cu acordul Confederaţiei Pensionarilor din România.

  Pentru a beneficia de aceste bilete, pensionarii trebuie să depună mai multe documente, printre care şi o recomandare de la medicul de familie care să ateste afecțiunile de care suferă.

  Costul biletelor de tratament este jumătate din valoare pensiei pe o lună.

  Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a făcut referire, şi la Ziua Internaţională a Familiei. Plimb a precizat astfel că una dintre priorităţile mandatului său este consolidarea rolulul familiei în societate. Ea a mai spus că îşi propune să sprijine toate categoriile sociale, în special cetăţenii care sunt în nevoie.

  „Sunt onorată să am în grijă familia şi le urez tuturor familiilor din ţară la mulţi ani!”, a spus ministrul Muncii, Rovana Plumb.

  Ziua de 15 mai a fost declarată de Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite ca fiind Ziua Internaţională a Familiei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Focar de COVID-19 la secția de Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgențe Pașcani

  Virusul COVID 19 a ajuns si intr-o sectie destinata copiilor de la Spitalul Municipal de Urgente Pascani. Directia de Sanatate Publica Iasi a anuntat...

  Dezbatere privind transportul public din Pașcani

  Primaria Municipiul Pascani propune spre dezbatere publica un proiect de hotarare ce prevede modificarea regulamentului de transport public local. In noua varianta este vorba...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp