30 C
Paşcani
joi, august 5, 2021
30 C
Paşcani
joi, august 5, 2021
Array

Pensionarii vor beneficia în 2014 de peste 20.000 de bilete suplimentare de tratament

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat, că pensionarii vor beneficia în 2014 de peste 20.000 de bilete suplimentare de tratament în staţiunile din ţară. Suplimentarea biletelor a fost posibilă prin reducerea sejurului de la 18 la 16 zile. Guvernul a aprobat iniţial aproape 60.000 de bilete de tratament, dar acestea au fost ulterior suplimentate la peste 80.000. Reducerea numărului de zile a sejurului a fost făcută cu acordul Confederaţiei Pensionarilor din România.

Pentru a beneficia de aceste bilete, pensionarii trebuie să depună mai multe documente, printre care şi o recomandare de la medicul de familie care să ateste afecțiunile de care suferă.

Costul biletelor de tratament este jumătate din valoare pensiei pe o lună.

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a făcut referire, şi la Ziua Internaţională a Familiei. Plimb a precizat astfel că una dintre priorităţile mandatului său este consolidarea rolulul familiei în societate. Ea a mai spus că îşi propune să sprijine toate categoriile sociale, în special cetăţenii care sunt în nevoie.

„Sunt onorată să am în grijă familia şi le urez tuturor familiilor din ţară la mulţi ani!”, a spus ministrul Muncii, Rovana Plumb.

Ziua de 15 mai a fost declarată de Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite ca fiind Ziua Internaţională a Familiei.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
30 ° C
30.8 °
25.2 °
49 %
5.1kmh
93 %
joi
31 °
vin
29 °
sâm
26 °
Dum
30 °
lun
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI