19.7 C
Paşcani
duminică, iunie 20, 2021
19.7 C
Paşcani
duminică, iunie 20, 2021
Array

Pensionarii – primii la plata taxelor şi impozitelor locale

Ultimele știri

Păşcănenii, mai ales pensionarii s-au grăbit să plătească dările către bugetul local în prima zi de când s-a dat start încasărilor. Astfel, de la prima ora a dimineţii, bătrânii au luat cu asalt casaeriile Finanţelor Locale, să scape de datorii.

Zeci de persoane şi-au plătit taxele şi impozitele de la prima oră a dimineţii pentru a scapa de datorii. Cei mai mulţi dintre ei sunt pensionari care s-au aşezat la rândul format în faţa ghişeului. Este şi cazul acestei femei. Cu un venit de câteva sute de lei pe lună, doamna Maria vine în fiecare an, în prima zi să plătească dările către bugetul local. Ea are calculaţi toţi banii. Prioritate au utilităţile, apoi medicamentele şi ce mai rămâne de cheltuit pentru mâncare.

plata taxe si impozite

Tot bănuţul este calculat şi la aceşti păşcăneni, care au decis să plătească taxele la locuinţa şi maşini din prima zi de încasare pentru că, spun ei, banul se cheltuie uşor şi să nu rămână cu datorii.

Persoanele fizice şi juridice care îşi plătesc integral obligaţiile fiscale către bugetul local până pe 31 martie a.c. beneficiază de o reducere de zece la sută.

Programul Finanţelor Locale este de luni până vineri de la ora 8.00 până la 13.30 şi joi până 17.30.

Proprietarii care au sediile de firmă în apartamente sau case trebuie să plătească impozite mai mari. Măsura prevăzută de noul Cod Fiscal este valabilă doar pentru societăţile care îşi desfăşoară activitatea acolo nu şi pentru sediile sociale. Declaraţiile fiscale cu privire la stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul în curs se depun începând de astăzi, 11 ianuarie, la sediul Finanţelor Locale.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
19.7 ° C
21.2 °
18.9 °
93 %
2.7kmh
64 %
Dum
19 °
lun
25 °
mar
28 °
mie
29 °
joi
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI