More

  Pensionarii din Hîrlău au fost sărbătoriți

  Array

  Eveniment emoționant la Hîrlău. Pensionarii au fost sărbătoriți în cadrul festiv de către administrația locală cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice. Nu au lipsit momentele de dans și felicitări, iar poveștile… au curs la un pahar de vin.

  Ziua de 1 octombrie a fost sărbătorită şi de către pensionarii din Hîrlău. Astfel, la sediul Direcției de Asistență Socială din oraș, vârstnicii s-au întâlnit şi au mai socializat, au dansat pe muzică şi au petrecut în alt mod Ziua Internaţională a Pensionarilor.

  La eveniment a fost prezent și primarul Radu Curcă. Edilul a mulțumit pensionarilor pentru tot ce au făcut de-a lungul vremii și chiar așteaptă din partea lor păreri de bine sau rău, sugestii și propuneri pentru o bună dezvoltare a comunității.

  Cei prezenți la eveniment spun că întâlnirea este benefică și e bine că tradiția se păstrează, organizându-se an de an un moment dedicat lor.

  În cadrul petrecerii, șefa Direcției de Asistență Socială din Hîrlău a anunțat că a ieșit la pensie, locul ei fiind ocupat de acum înainte de Tamara Harbuz. Maria Melenciuc a reușit de-a lungul anilor să ofere ajutor pensionarilor din Hîrlău dar și să organizeze diverse evenimente pentru ei.

  În această zi, pe lângă Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice se mai sărbătoreşte Ziua Internaţională a Medicului, a Muzicii, Scafandrului Român, Arhitecturii dar şi Ziua Mondială a Habitatului. Creştinii ortodocşi din întreaga ţară au prăznuit Acoperământul Maicii Domnului.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI