30.8 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Pensionari cu diplome de internet şi lacrimi de bucurie

pensionari

Au trecut de mult de varsta scolii, dar au mers la lectii pentru a tine pasul cu tehologia sau din curiozitate. Mai multi pensionari din Pascani s-au inscris la cursuri de calculatoare. Au prins gustul comunicarii pe mail si nu se dau inapoi nici de la retelele de socializare. Asta dupa ce, din luna noiembrie nu au lipsit nici intr-o zi de joi de la cursurile tinute de directorul Bibliotecii din Pascani.

Astazi, 28 martie cei 10 pensionari au primit o diploma pentru pasiunea si perseverenta cu care au descoperit tainele utilizarii computerului si navigarii pe internet. In toate aceste luni, seniorii au fost iniţiaţi în utilizarea sistemului de operare Windows,  în folosirea Internetului, configurarea şi gestionarea  adreselor de E-mail, trimiterea şi primirea de mesaje.

Chiar si acum seniorii se comporta asemenea unor copii. Curiosi, dornici sa se laude in fata colegilor cu ceea ce stiu, dar si tentati sa se inspire din monitorul vecinului de banca. Desi sunt trecuti de 70 de ani si pentru ca nu mai pot calatori, o fac cu gandul, pe calculator. In felul acesta, pensionarii isi mai alina dorul vorbind cu nepotii si copiii plecat de mult timp in strainatate.

Mentionam ca incepand de joia viitoare o alta serie de pensionari va incepe cursurile de utilizare a calculatorului si navigarii pe internet. Cursurile sunt gratuite. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow