22.3 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021
22.3 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021
Array

Pensiile vin până la Crăciun

elefant.ro
answear.ro
vivacredit.ro
creditprime.ro
horacredit.ro/
elefant.ro
credius.ro
creditfix.ro
fashiondays.ro

Ultimele știri

Toate pensiile care se distribuie prin Poşta Română vor fi achitate înainte de sărbători, în intervalul 14 – 24 decembrie, inclusiv. Beneficiarii care nu vor fi găsiţi la domiciliu pot intra în posesia drepturilor băneşti la ghişeele subunităţilor poştale, în perioada 28 – 30 decembrie.

Poştaşii vor bate mai devreme la uşa pensionarilor, în această luna. Toate drepturile băneşti – de la pensii de stat până la ajutoarele sociale şi alocaţii vor ajunge la beneficiari până în ajunul Crăciunului. În acest scop, termenele de virare a sumelor de plata către oficiile poştale au fost modificate.

Dacă beneficiarii nu vor fi găsiţi la domiciliu, plata drepturilor este asigurată la ghişeele subunităţilor poştale până în data de 30 decembrie.

De asemenea, pensionarii trebuie să ştie că în această luna ataş cupoanelor de pensie vor primi şi biletele pentru transport cu reducere.

Drepturile băneşti care se distribuie prin intermediul băncilor sunt achitate la termenele stabilite în convenţiile pe care Casa Naţională de Pensii Publice le are încheiate cu aceste bănci.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
22.3 ° C
22.8 °
19.9 °
88 %
2.8kmh
34 %
joi
30 °
vin
31 °
sâm
26 °
Dum
26 °
lun
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI