32.1 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022
Array

Pensiile vin până la Crăciun

Toate pensiile care se distribuie prin Poşta Română vor fi achitate înainte de sărbători, în intervalul 14 – 24 decembrie, inclusiv. Beneficiarii care nu vor fi găsiţi la domiciliu pot intra în posesia drepturilor băneşti la ghişeele subunităţilor poştale, în perioada 28 – 30 decembrie.

Poştaşii vor bate mai devreme la uşa pensionarilor, în această luna. Toate drepturile băneşti – de la pensii de stat până la ajutoarele sociale şi alocaţii vor ajunge la beneficiari până în ajunul Crăciunului. În acest scop, termenele de virare a sumelor de plata către oficiile poştale au fost modificate.

Dacă beneficiarii nu vor fi găsiţi la domiciliu, plata drepturilor este asigurată la ghişeele subunităţilor poştale până în data de 30 decembrie.

De asemenea, pensionarii trebuie să ştie că în această luna ataş cupoanelor de pensie vor primi şi biletele pentru transport cu reducere.

Drepturile băneşti care se distribuie prin intermediul băncilor sunt achitate la termenele stabilite în convenţiile pe care Casa Naţională de Pensii Publice le are încheiate cu aceste bănci.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow