22.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Pelerini plecaţi din Iaşi fără alimente au ajuns la Bucureşti după 1.005 kilometri parcurşi

Ieri în jurul orei 13.00 pelerinii plecaţi din Iaşi în data de 7 mai cu intenţia de a ajunge la Bucureşti fără să consume alimente ci doar apă au reuşit să se închine la paraclisul din faţa Catedralei Mânturirii Neamului.

inci persoane conduse de Cezar Elisei, preşedintele Asociaţiei Postului Terapeutic, au reuşit să străbată distanţa de 1.005 km, prin judeţele Iaşi – Suceava – Bistriţa Năsăud – Cluj – Alba – Sibiu – Vâlcea – Argeş – Braşov – Prahova – Bucureşti în 25 de zile fără să consume nici un fel de alimente ci doar apă plată, minerală şi din când în când electroliţi (Mg, K, Ca), reuşind astfel să devanseze un record mondial stabilit în Suedia în 1963 şi anume 540 km parcurşi în 14 zile fără hrană.

La Paraclisul de lângă Catedrala Mântuirii au fost aşteptaţi de mai mulţi preoţi care le-au dat Sfânta Împărtăşanie şi i-au binecuvântat. „Îmi doresc din tot sufletul ca visul lui Cezar Elisei să prindă viaţă cât mai curând. Am binecuvântat şi am fost alături de demersul lui Cezar Elisei încă de la început pentru că am crezut şi cred în puterea tinereţii, cu atât mai mult cu cât tinereţea este înflăcărată de o idee, de un crez precis şi nobil şi anume acela de a ridica o clinică de post doar cu apă”, a spus pr. Iustin Petre, stareţul Mănăstirii Sfântul Ioan Casian din Constanţa.

CONTINUARE PE ZIARUL DE IASI

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Tineri amendați pentru lipsa de educație

Doi tineri din Pașcani au fost surprinși de Poliția...

Accident rutier cu patru victime la Butea

Accident rutier cu trei victime in comuna Butea. Evenimentul...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow