23.7 C
Paşcani
luni, august 15, 2022
Array

Pelerinaj la Arsenie Boca, cu autocarul, la prețuri avantajoase

Pelerinaj la Arsenie Boca, cu autocarul, la prețuri avantajoase

Dacă aveți în plan să mergeți la mormântul lui Arsenie Boca, ocazii sunt. De exemplu, o firmă din Pașcani organizează excursie de grup, cu autocarul și toate condițiile, la preț rezonabil. De pe lista celor vizitate nu lipsește și Mânăstirea Nicula dar și alte obiective importante, din zona de vest a țării și nu numai.

La sfârșitul lunii martie, de Buna Vestire, în perioada 24 – 25 martie, o agenție de turism din Pașcani organizează pelerinaj la cinci obiective importante din România. Astfel, până la mormântul lui Arsenie Boca din Prislop, autocarul va opri și la Mânăstirea Nicula, Cetatea Alba Iulia, Mânăstirea Rămeți și Mânăstirea Recea. Cazarea se va face la un hotel de trei stele din Hunedoara. Transportul este asigurat cu un autocar modern, dotat cu aer condiționat, dar și un preot însoțitor din partea agenției.

Pelerinaje sunt programate în aproape toate lunile din acest an, în locuri diferite, de la mânăstirile din Maramureș și nordul Moldovei până în exteriorul țării, la Israel, de exemplu.

Mai multe informații găsiți la numerele de telefon: 0723 28 33 53 sau 0752 97 67 82, dar și la sediul agentiei de pe Strada Cuza-Voda, Bl. D7- Esplanada, sau la agentia de pe Strada Stefan cel Mare (langa BCR)- zona Deal.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow