-3.1 C
Paşcani
duminică, februarie 5, 2023

Pedofilul din lift a fost prins. Este polițist la Rutieră. Colegii îl porecleau „violatorul”

Pedofilul care a agresat sexual doi copii în Drumul Taberei a fost prins de polițiști, luni dimineața. Potrivit primelor informații acesta ar fi polițist și a fost recunoscut de colegi. Sursa

UPDATE 12:14 – Surugiu solicită demisia șefilor polițistului-pedofil.


UPDATE 11:59 – În ultima perioadă, polițistul pedofil a fost șoferul a doi șefi de serviciu, pe numele lor Dinu și Vornicu. Înainte a fost agent al Brigăzii Rutiere pe autospecială.


UPDATE 11:56 – Suspectul a fost adus la Poliție chiar de șeful său.


UPDATE 11:40 – Polițistul-pedofil a făcut o declarație șocantă în fața polițiștilor: „De ani de zile iubesc copiii”, ar fi zic acesta, informează Antena 3.


UPDATE 11:35 – Potrivit unor surse, se pare că polițistul-pedofil Eugen Stan a violat o fetiță și în anul 2012, tot în sectorul 6.


UPDATE 11:20 – Pedofilul era recunoscut printre colegi ca „VIOLATORUL”.

Surse polițienești au dezvăluit pentru EvZ că agentul acuzat de pedofilie se numește Eugen Stan. Este divorțat și are un copil.

Anul trecut a încercat să violeze o femeie care a făcut scandal la Udriste, la Brigada Rutieră.

Din acest motiv colegii îi spuneau „violatorul”. El a recunoscut că este cel care a atacat în urma cu doi ani două fetițe in lift.

Eugen Stan este polițist de 10 ani.

Ultima testare psihologică a susținut-o în urmă cu doi ani.


UPDATE 10:50 – Surse judiciare au confirmat că persoana reținută de forțele de ordine în cazul de agresiune sexuală din Drumul Taberei este agent al Poliției Rutiere. Mai mult, pedofilul ar fi recunoscut comiterea unei alte agresiuni sexuale asupra unor minori, în 2015.


UPDATE 10:40 – La acest moment, la sediul Poliției Capitalei se află un potențial suspect în cazul de agresiune sexuală din 05.01.2018, un bărbat de 45 de ani. Față de acesta se desfășoară activități procedurale prevăzute de Codul de Procedură Penală.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow